Tudnátok ajánlani fejhallgatót max.50 000-ig?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több zenét hallgatok,és érzékenyebb lettem a minőségi hangzásra.mivel kezdő vagyok,nem igazán tudom melyik fejhallgató lenne a legjobb választás.fontos lenne az erőteljes mély,sennheiser tényleg annyira jó mint amilyennek írják??2013. jan. 28. 16:58
1/6 anonim válasza:
Sennheiser HD-25II
(Ez egy komoly DJ füles) ,viszont én zenehallgatásra is használtam szimplán! (Mivel diszkós füles így a külső zajokat teljesen elszigeteli és kövér basszusokat is ad)! Ráadásul könnyű fejhallgató és szép hangzása van!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,ment a pacsi!Azért még vàrom a hasonló kommenteket..
2013. jan. 28. 18:51
3/6 anonim válasza:
Mi az elklépzelésed, nyitott vagy zárt? A zárt majdnem teljesen kizárja a külvilágot, a nyitott sokkal részletgazdagabb (jazz vagy klasszikus zenéhez pl. az utóbbit venném).
4/6 A kérdező kommentje:
Inkább zárt,zavar ha nagyon átszürődik a zene,meg ugye jobban visszadja a mélyet....inkább electronikus zenét hallgatok,arra jobb a zárt.vagy nem?
2013. jan. 28. 20:55
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, ez már ízlés dolga. Helyszíni hangfelvételhez zártat használok, hogy csak azt halljam, amit rögzítek, vágáshoz viszont nyitottat, a zárt hangja annyira nem jön be. Ezzel nem azt mondok, hogy nem jó a hangja, csak kicsit zavar a külvilág teljes kizárása.
De ha zártról beszélünk, ezt venném (meghallgattam, nagy volt a kísértés):
Kicsit kipótolnám a helyedben, amennyivel 50 000 fölött van.
Esetleg az olcsóbb testvérét:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ,a linkeket.Sokat segítetettél.
2013. jan. 28. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!