Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Windows8-as wifi csatlakozási...

Windows8-as wifi csatlakozási problémát nem tudom megoldani. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Mivel külföldön vagyok 5 hete nem tudok kihez fordulni, otthonról telefonos segítséget kaptam, de nem tudtuk megoldani, mert nem találtam meg azt a listát ahol azok a wifi elérhetőségek vannak, amiket már használtam. Álítólag elég lenne onnan mindent kitörölni és újra csatlakozni, de azt a listát nem tudom megtalálni sehol! Kérlek írjátok le a konkrét lépéseket. Köszönöm.
2013. ápr. 29. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már úgy is itt kérdezel, akkor nem lenne egyszerűbb leírni az alap problémát, mint ilyennel vacakolni, hogy "korábbi hálózatok törlése" ez még soha nem oldott meg semmit.
2013. ápr. 29. 22:26
 2/5 A kérdező kommentje:
nem értem mit értesz az alapproblémán, de megpróbálom részletesebben leírni. egy hétig működött probléma nélkül, de közben más wifire is csatlakoztam és utánna már nem tudott a gépem újra visszakerülni az otthoni hálózatra. Amikor otthonról segítettek megpróbáltunk minden beállítást áttenni automatikusra, de így sem működik. Én most másik gépről írtam, de itt mindenkinek 7, vagy vista van. azért mondták, hogy próbálkozzak kitörölni mindent és úgy újrakezdeni, mert a 8-as verzió álítólag megjegyzi az utolsó csatlakozást és azt preferálja. Nem vagyok egy informatikus, de a régebbiekkel még csak elbántam valahogy ezzel viszont nem tudok mit kezdeni. Mielőtt rákérdeznétek miért 8-as, hát kiutazásom előtt vettem a gépet és gyorsan csak ez volt kéznél legálisan, és persze minden hozzávaló leírásom otthon maradt... remélem érthető a problémám. Szóval, ha tudsz segíteni a lista felkutatásában azt megköszönném.
2013. ápr. 30. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A többi gép működik ugyan arról a wifi pontról?
2013. ápr. 30. 08:59
 4/5 A kérdező kommentje:
igen, minden gép és a telefonom is.
2013. ápr. 30. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Eszközkezelőben ott a wifi adapter a hálózati eszközök közt?
2013. máj. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!