Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehetne meg oldani a...

Kocka555000 kérdése:

Hogyan lehetne meg oldani a problémát?

Figyelt kérdés
van 2 db 4ohm-os 30 cm-es hangszóróm és hogyan tudnák belőle 8-ohm-ot csinálni ? van hangváltóm,kondim, meg ami kellhet ... szóval még kezdő vagyok és sok pénz ölnék bele a projektbe a hangfal dobozt az terveztetve lett de a kötést én szeretném meg csinálni a válaszokat előre is kösszi

2013. ápr. 8. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Fázishelyesen sorba kell kötni a kettőt, lesz 8 ohmod.

Kérdés, a hangváltó hány ohmos rendszerhez alkalmas?

2013. ápr. 8. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:

4-8 ohm ig jó

SAL HV211

2013. ápr. 8. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindent lehet, és sok sikert!

Amit nem lehet: azt kijelenteni hogy "sok pénzt ölnék bele a projektbe", utána pedig egy SAL HV211 hangváltót mutatni, ami a kínai gagyi legalja. Ennyiért a "sok pénzt ölnék bele"-kategóriában hangváltóba való kondit sem nagyon kapnál. Persze tanulásnak, szórakozásnak jó lesz a projekt.

2013. ápr. 9. 09:20
 4/4 A kérdező kommentje:
nos , kezdő vagyok de számitás technikai szakmát tanulók és nem sokat értek a hangtechnikához , de jó lenne egy szakértő segítsége ! Én is segítek ezen az oldalon jó pár embernek ha valamit nem tudnak és jó lenne ha valaki segitene és én is viszonoznám
2013. ápr. 11. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!