Fender Stratocaster, vagy Gibson Lespaul Standard nyak méretei?
Én is tarthatnék kioktató előadást webdesign-ból, meg webes felületek olvashatóságából, hogy ne 11-es betűmérettel írjunk már, mégse teszem, vagy legalábbis nem ilyen alpári stílusban.
De majd ha jó leszel megsúgom neked, hogy lehet elem nélkül aktív piköpöt hajtani.
én mondjuk nem ismerem Aktív gitárt, sem személyesen, sem a munkásságát igazán, de azt még én (tanulatlan hülye) is tudom, hogy a " - minek a jele. úgyhogy nem, nem nála jelenti azt, hanem mindenhol. ha cm-ben írjuk le, akkor meg az a baj, hogy te nem cm-ben kérted, hanem centiméterben? : )
ja, és szerinted melyik a hitelesebb?
valaki névtelenül beír egy adatot, amit lehet ő mért, lehet pontatlan, lehet csak hasára ütött és beírta, vagy az, amikor egy gyártó a hivatalos oldalán, minden adatot század mm pontossággal (vagy akár inch-ben, ugye..:)) igazad van , az elsőhöz nem kell kreativitás, majd kikeresi itt valaki helyetted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!