A routerembe hogy tudok létrehozni virtuális szervert? És ha az megvan hogy tud a barátom rá csatlakizni?
Nem a router hozza lére.
A gépre kell telepíteni.
A routeren át kell irányítani egy portot a PC-re telepített szervernek, de mivel a szolgáltatód jó eséllyel nem ad neked fix IP-t, így csak akkor tudnak majd kívülről rádkapcsolódni, ha az IP-t mindig előre megadod, vagy a játék szerver programja erre fel van készítve.
Jó lenne tudni, hogy pontosan mit akarsz csinálni, milyen programmal.
TWlan töltöttem le, ez egy online stratég játék, klánháboru magyarul.Amikor letöltöttem elinditok 3 cmd programot és már megy is a szerver, a gonfigba bármit tudok beálitani, és hozzá is tudok adni segéd és más eszközöket. Elinditom a szervert és a hálozaton belül mindenki rátud csatlakozni ha berija: "localhost".Azt szertném hogy a külföldi barátommal öszekötni a hálozatunkat, és játszani egymás ellen.
Kérdeztem már erről és akkor ezt a választ kaptam: Igen.Be tudsz lépni a routeredbe?Ott be kell állítani a Port Forward-ot vagy a Virtual Servert.Az a lényeg hogy a routered külső oldalán nyitsz egy portot.A haverodnak tudnia kell az IP címedet és a port számát.Megadod utána a saját géped IP címét hogy erre irányítsa át a haverodat továbbá itt is meg kell adnod egy portszámot (Azt a portszámot amit a játékban használsz)
Tűzfalon is engedélyezni kell a játékot.
De csak addig jutottam hogy beléptem a routerbe és tovább nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!