Hogy kell filmet nézni a Vlc Media player-el?
Letöltöttem a gépre de amikor a linket bemásolom nem akarja elindítani, mert mindig azt írja ki, h töltsem le.
Beírtam Google-ba, h Mr. Popper pingvinjei, és ott rámentem a nekem 5.-re arra a mOOvie-ra, ott lentebb görgettem az oldalt, és a kép alatt ott van egy lista. Arra a 4.-re rámentem (6108 megtekintés) és azt akartam bemásolni de nem engedi.
Ezt nem akarja engedi, mert azt a kis ablakocskát hozza ki.
Ha valaki tud olyan filmlejátszó programot ami ezt engedi, akár be vagy regisztrálva, akár nem.
SEGÍTSÉG!!!!
Köszönöm.
Így sehogy. Beágyazott videókat a böngészőből kell nézni.
Nekem simán elindult a film regisztráció nélkül.
A VLC-vel elsősorban a gépedre letöltött videókat tudod megnézni. Online videót is lehet, ha a VIDEÓ elérési linkjét tudod. Amit viszont te akarsz használni, az csak egy weboldal linkje, amin elérhető a videó, a VLC nem fog ott neked videó után kutakodni.
/azt mondjuk én sem tudtam eddig, hogy a Youtube például működik a Kérdező által leírt módon, ha ott van a film, akkor simán meg lehet nézni, lehet hogy más oldalakat is támogat még így a VLC, de ez nem egy általánosan használható módszer/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!