Szerintetek ezzel a rendszerrel működik a mindig tv?
A mindig tv térképén azt jelzi hogy csak tetőantennás vétel érhető el.Csak az A és C multiplex kell.
Jelenleg a padláson van egy lepke antenna beépített erősítővel.A tetőterén át megy le a kábel (a tetőtérbe van egy elosztó de az már nem kell)majd lent van az antenna tápja és úgy megy be a CRT tévébe.A jelenlegi analog rendszerbe tűéles a kép.
Nem tudom, milyen az a CRT TV. Ha nincs benne a MINDIG TV vételéhez adapter, akkor kell venned egy hozzávaló beltérit.
Az antenna jó lesz ehhez is.
Rendben
Igen azt el felejtettem írni egy Wayteq hd-95cx lesz 12 hónap extrával ha minden igaz.
Sajnos ezt itt senki sem fogja megmondani, mindenképp ki kell próbálni.
Ha neten rendeled a beltérit, élhetsz a 8 napon belüli elállás jogával. Hipermarketek is vissza szokták venni, de ez nem kötelességük.
Köszönöm a válaszolóknak ma jutottam el oda hogy megcsináljuk.
Az antennán semmit nem állítottam annyi van hogy az elosztó egyik ága megszűnt és egy toldó lett helyette.
Elsöre sikerült befogni mind a 3 multiplexet + az A és C-t 2helyen is ,illetve még osztrák adók is jönnek holott a határtól kb 40km-re vagyunk és nem is sík a terep.
A jel átlagosan (magyar muxokon) 89/85 az osztrákot nem néztem.
A kép és a hang is nagyon jól megy és meg is lepődtem hogy a kábelezés 1-2 helyen elég gányos de ezt majd javítom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!