DVR/PVR-t tudó tv tud digitális adást rögzíteni UPC digitális csomaggal?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 21:42
2/8 anonim válasza:
Szerintem meg nem, illetve csak akkor, ha a tv a saját tunerjét használja.
Ha külső box van összekötve a tv-vel, akkor nem fog menni a legtöbb tv-nél
3/8 A kérdező kommentje:
UPC-nél külön havidíja van a PVR felvételt is tudó settopbox-nak, tehát nem felvevős settopbox-szal is működhet a TV-n a felvétel? UPC digitális csomagnál gondolom a settopbox nem kerülhető ki... vagy igen?
2013. ápr. 14. 22:06
4/8 anonim válasza:
A TV-nek nem mindegy, hogy milyen forrásból rögzíti az adást?
Az UPC (és társai) rögzítős megoldása más tészta. Nem keverendő a kettő.
5/8 anonim válasza:
Csak akkor tudja rögzíteni, ha nem használsz külön boxot, hanem a tévé belső tunerjét. A UPC-től Mediacard-ot kell kérni.
6/8 A kérdező kommentje:
Upc mediacardnak van barmi hatranya a settopboxhoz kepest?
2013. ápr. 15. 22:23
7/8 anonim válasza:
UPC videótár nem érhető el vele.
8/8 anonim válasza:
Sajnos ez nem olyan egyszerű megoldani mint gondolod.
Fél évig dolgoztam rajta míg megoldottam. Saját szoftvert is kellett hozzá írni és most már kifogástalanul működik. Amiket írnak berendezéseket ,nehogy megvedd, csak kidobott pénz, teljesen más rendszerű eszköz kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!