Szerintetek ez az Acer jó laptop e érdemes e megvenni?
Érdekelne hogy mennyire jó komolyabb játékra,(Batterfield 3, High Grafikan,Farcry Dirt 3 NFS Most Wanted), és az is érdekelne,hogy az acer laptopok jók e tartósak e stb.?
A laptop linkje: [link]
CD meghajtót majdnem minden laptopba cserélni kell, mert nagyon gagyikat tesznek bele, meg könnyen porosodnak, az én Asusomban is szarrá van már menve(bár manapság már lassan se dvd-t se cd-t nem használ senki)
Egybként az Acer pont egy olyan árka, amiről azt lehet hallani, hogy eléggé gagyi minőségűek, nem tartósak a termékei. Ez pedig nem az alkatrész, hanem a ház miatt van, gyenge anyag, rossz szellőzés, hamar kiég.
Én Asus-t ajánlanék neked. Az enyém már 3 éves és még semmi baja nincs, és ezek tényleg anyagból vannak.
Konkrét típust nem tudok neked ajánlani, annyira nem értek ahhoz, hogy melyiken mennyire mennek ezek az új játékok. Nekem egy Asus k50in van, 3 éve volt 150, ez azért jóval gyengébb kategóriás, bár nekem csak munkára kell.
Viszont annyit tudok tanácsolni, hogy ha fontos számodra a játék, és nem feltétlenül kell, hogy hordozható legyen, akkor a helyedben asztalit vennék, mivel a laptopot nem tudod bővíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!