Rgh vagy flash?
A multi nagyon jó élmény + vannak olyan játékok amiket olcsóbban meg kapsz a Live-on mint üzletben pl: most néztem Gears OF War3 5990Ft.Nem fogod megbánni hogy nem okosítottad a gépedet hidd el.
Érdekesség képen bármikor átválthatsz pl: az xbox Live UK-ra sokkal bővebb tartalommal rendelkezik mint a Magyar Live és 6 havonta van lehetőség a fiók váltásra.
(előző válaszoló vagyok csak nem lehetett már többet írni, és folytatnám):
Tehát összeszámolod.. 10000ft a játék + internet kb (3000ft)
+ Xbox live gold (2000ft)... Örülj neki oda 15000ft szerintem az is sok pénz! Én nyertem az xboxomat de akkor se fogom eladni ha már odaér magyarország hogy semmije nem lesz! Szerintem flash-eltesd, vagy RGH-tesd, ink. RGH én úgy tudom az jobb.
"Igen nagyon jó baszod ha megveszed 12000ft-ért a játékot akarsz multizni és azt írja hogy Xbox Live Gold szükséges!"
Ezzel mindenki tisztában van, aki nem komplett idióta. Ha ez nem tetszik, lehet venni PS3-at, ott ingyenes a multi.
"Nektek is ehhez annyi eszetek van hogy anyuci apuci keresi a pénzt,"
Te tuti nem vagy több 13-nál és te pofázol?
"abból veszel 5000ft-os játékos és kiderül hogy még multizni se lehet! Már Liva-al is kitörölheted a segged ha nincs Gold-od azért is vizess minden hónapba + internet stb."
Mint mondtam ezzel mindenki tisztában van, aki nem ekkora gyökér, mint te.
"Itt veritek magatokat még az is ír ide akinek nincs és nekem is elegem van már az olyan válaszokból hogy "Ha nincs meg az anyagi helyzetünk akkor ne is vegyük meg"
Pedig ez elég magától értetődő dolog. Kocsit sem vesz úgy az ember, ha nem telik benzinre.
"Akkor magyarországon szerintem csak pár embernek lenne mert Oké multi így mutli úgy összeszámolod:"
És? Melyik törvény írja, hogy kötelező minden második embernek xbox-ot venni?"
"Tehát összeszámolod.. 10000ft a játék + internet kb (3000ft)
+ Xbox live gold (2000ft)... Örülj neki oda 15000ft szerintem az is sok pénz!"
Senki szerint nem kevés pénz. Ettől hobbi a hobbi, hogy az ember költ rá. Ha nem tetszik vagy drága lehet mást keresni.
"Én nyertem az xboxomat de akkor se fogom eladni ha már odaér magyarország hogy semmije nem lesz!"
Akkor meg örülj, mint a majom farkának, hogy megspóroltál 50 ezret, így bőven tudsz eredeti játékot venni!
Szóval a két kommentedből mást nem tudtunk meg, csak, hogy egy elkényeztetett kis 13 éves gyökér vagy.
Mást akartál közölni?
#23. #24.
Azt sem tudod mit beszélsz,idén novemberben leszek 40 éves milyen apu meg anyu veszi a játékokat normális vagy??Nem hinném,inkább tolvaj kis köcsög vagy,akinek nagy pofája van és tudatlanul személyeskedik.Azért mert téged anyádék zabáltatnak,miért feltételezed másról is ugyan ezt.A szüleim pedig nyugdíjasok mindketten úgy hogy,nagyon mellé lőttél tuskókám.
Húzz el innen,és a hülye ideológiádat is vidd magaddal.
Nagyon remélem hogy az ilyen embereknek csak álom marad a nextgen konzol.Sajnos nem biztos hogy állandó net kell majd hozzá.De megoldható lenne,ez úgy is,hogy patch nélkül játszhatatlan lenne a játék.Az utóbbi időben,is kijött egy jó pár,ami javítások nélkül szinte játszhatatlan.
Lassan szégyellnem kell,hogy Magyar vagyok,az ilyen "emberek" miatt,nem csak hogy lop,de veri a mellét is mint Tarzan a dzsungel közepén.Ezeknél még,a buta cigány is különb,mert ha lop legalább nem veri nagydobra.
Hülye mindenki, én egyet értek a flasheléssel ha arra telik miért ne?multizni is ugyanúgy lehet "magyar ember megdolgozik" bla bla bla ki nem szarja le "én kint kapálok" oszt? jó munkát.ahelyett hogy válaszolnátok a kérdésére itt veszekedtek.
Visszatérve szerintem a flash a jobb mert lehet multizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!