Rgh vagy flash?

Figyelt kérdés
Xbox 360 am van 2012-es gyártású ezt lehet flashelni vagy csak rgh? mennyivel külömb az rgh a flashnél?

2013. ápr. 11. 20:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
82%

Úgy mondom kicsit eltért a dolog a kérdés tárgyától, mert idejött a sok kis újgazdag tizenéves magyarázni...

de akkor had kérdezzem már meg, h laptop hdd-t lehet belerakni a boxba? és ha igen hanyas sata-t fogadna el?:D

2013. ápr. 12. 19:12
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok új gazdag. Én is ugyan úgy panel fosban élek csak norális berendezés-el. Szerintem inkább pendrivet használj
2013. ápr. 12. 20:11
 13/32 anonim ***** válasza:
16 gigásat mondjuk
2013. ápr. 12. 20:15
 14/32 anonim ***** válasza:
3%

""obsidian" -- Te nagyon menő lehetsz!"

Igen, én vagyok a legmenőbb a környéken meg máshol is!

"Szerintem először tanulj meg helyesen írni, akkor talán fognak figyelni a hülyeségeidre, amiket írogatsz!"

Lol! Az ide írogatók 99%-nál helyesebben írok, de te biztos jobban tudod, gyökér! :D

"Egyébként létezik a Te fajtád, aki vagy zsidó, vagy a másik nyakán élősködik és van a bérből és fizetésből élő MAGYAR ember, aki nem teheti meg, hogy mindenből eredetit vegyen."

Értem. Tehát aki fizet azért, amit elvesz az mások nyakán élősködik, aki pedig ellopja az szegény kis szerencsétlen?

Fegyvert nyomnak a fejedhez, hogy ekkora baromságokat írj, vagy alapból ekkora idióta vagy?

Vagy csak egy büdös cigány vagy, akinek büdös a munka, ezért inkább ellop mindent, ami megtetszik neki?

2013. ápr. 13. 01:26
 15/32 anonim ***** válasza:
35%
Még jó, hogy nincs senki tisztában a jogi dolgokkal és úgy pattog :D kár, hogy az is lopásnak minősül ilyen téren ha cseréled a játékokat, illetve használtan veszed, innentől kezdve magánügy, hogy ki flashelteti a gépet avagy sem. Ezek szerint ti is megloptátok a Microsoft-ot most összeomlik a cég sztem, holnap bill bácsi sírva megy haza babázni...
2013. ápr. 13. 10:58
 16/32 anonim ***** válasza:
21%

"Még jó, hogy nincs senki tisztában a jogi dolgokkal és úgy pattog :D kár, hogy az is lopásnak minősül ilyen téren ha cseréled a játékokat, illetve használtan veszed"

Jézusom, és te beszélsz arról, hogy ki nincs tisztában a dolgokkal?? Elgurult a gyógyszered, te barom???

"Ezek szerint ti is megloptátok a Microsoft-ot most összeomlik a cég sztem, holnap bill bácsi sírva megy haza babázni..."

Nem az a lényeg, hogy összeomlik-e a cég, nyilván pár kis tolvaj patkány miatt nem fog, de:

1. Ha mindenki letöltené a játékokat, szerinted kinek fejlesztenének a fejlesztők, te nagyon hülye? Játszhatnál a kis p*csöddel COD helyett...

2. Épp Bill Gates-ről beszélsz, aki milliókat adományoz rászorulóknak a saját vagyonából.

3. Nem az tartson már vissza a lopástól b*zdmeg, hogy akitől lopsz éhen hal-e... Te tényleg egy ekkora hulladék vagy?

Egy szaros kis besurranó zsebtolvaj vagy, eltaláltam?

2013. ápr. 13. 11:04
 17/32 anonim ***** válasza:
53%

1: mindig van kinek fejleszteni a játékokat

2: látom nem szabad számra vennem nevét kit istennek tartanak holmi földi halandók

3: ki beszélt éhenhalásról? Annak adományoz akinek akar, pár perc alatt úgyis több pénze lesz mint azelőtt.

nem vagy valami jó emberismerő ha ilyeneket irkálsz

nem szép dolog

2013. ápr. 13. 11:34
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

"1: mindig van kinek fejleszteni a játékokat"

Igen? Gondolod a fejlesztők a két szép szemedért dolgoznak éveket egy játékon?

"2: látom nem szabad számra vennem nevét kit istennek tartanak holmi földi halandók"

Lol. :D

Engem mocskosul hidegen hagy Gates, a windost tiszta szívemből utálom, de ő garantáltan nem az az ember, aki gyűjti az aranytallérokat és sír, ha egy garas is kicsúszik a keze közül.

"3: ki beszélt éhenhalásról? Annak adományoz akinek akar, pár perc alatt úgyis több pénze lesz mint azelőtt."

Igen pont erről beszélek gyökér! :D Hogy csak azért nem lopsz tőle, mert ettől ő nem kerül nagyon szűkös helyzetbe. Ettől te még egy büdös tolvaj maradsz.

2013. ápr. 13. 11:51
 19/32 A kérdező kommentje:
Nem lesz megbuherálva a gépem,úgy hogy lelehet zárni a témát.
2013. ápr. 13. 11:59
 20/32 anonim ***** válasza:
46%
Jól döntöttél. Egyébként egész MO ki írhatja nem fáj a microsoft-nak hisz amerikában inkább megveszik. (legalább is kint élő ismerősöm ezt mondta)
2013. ápr. 13. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!