Nem nagyon érték az elektromos dolgokhoz. Egy mikrofont szeretnék venni, ének mikrofont. (? )
Figyelt kérdés
(nem olyat amilyet a géphez szoktak venni beszélgetés céljából. ) Igazából már van egy, de azt nem én vettem, hanem kaptam, és kiderült hogy az karaoke mikrofon, ami nem használható számítógépre dugva. Milyen típusút válasszak, hogy jó legyen gépre dugva?2013. ápr. 9. 09:24
1/8 anonim válasza:
Mire kell?
Semmilyen normálisabb mikrofon nem lesz jó "gépre dugva", ami meg jó, az ált ilyen 200 forintos borzadáj.
2/8 anonim válasza:
Bármilyen PC mikrofon vagy headset.
3/8 A kérdező kommentje:
Éneklésre, mongyjduk egy nagyobb bulin, vagy esküvőn.
2013. ápr. 9. 10:14
4/8 anonim válasza:
És akkor mi a fenének akarod gépre dugni?
5/8 A kérdező kommentje:
hát gépre, hangszóróra, ahogy tudom használni.
2013. ápr. 9. 10:24
6/8 anonim válasza:
Ahhoz nem számítógép kell, hanem az ajándékba kapott mikrofonodhoz egy erősítő meg hangfal.
7/8 A kérdező kommentje:
Van egy sima hangfalam. működhet valahogy.? vagy mire kellene rádugnom?
2013. ápr. 10. 11:14
8/8 Golan Trevize válasza:
Erősítőre kell rádugnod, ha zenét is akarsz nyomatni közben, akkor egy keverőpult sem fog ártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!