Mi a véleményetek erről a konfigról?
elsősorban egy olyan gépet akartam ami minden játékot 1-2 évig kellően kezel és akkor jöhet még-egy videokártya. De ezenkívül nem profi ps-hez aftereffecthez auditionhoz és egyéb szerkesztő programokhoz. magát a gépet nem igazán akarom cserélni a közeljövőben ahogy mondtam egyszer plusz egy vga meg egy kis overclocking mást nem tervezem vele.
Egy 22LG3000-es TV/monitorom van eddig nem volt vele semmi bajom imádom a méretét de majd lehet lecserélem egy modernebb hasonlóra.A processzort nem hiszem h le akarom cserélni mert plusz 20-at a 3570k-hoz képest szerintem megér de a RAM-ot lehet lecserélem.
Majd meglátod később, de szerintem amint elavul egy vga, azt cserélni kell, nem mellé venni még egyet. A több kártyás rendszernek azért vannak hátrányai. :)
Az a monitor nagyon nem méltó egy ilyen géphez. Először is nem full hd-s, ami azért nem árt egy ilyen vga-hoz, ha már annyi pénzt adsz érte. A másik, hogy tn paneles, ami azért elég sok kompromisszumot követel. Nehezen tudnék már együtt élni egy tn-es monitorral. További gond, hogy ha ps-ezel, azt nem árt valamennyire színhelyes megjelenítővel csinálni. Szóval, ha annak, amit látsz magad előtt, semmi köze a valósághoz, akkor mi alapján állítod be a színeket? :) Előhívatsz egy megszerkesztett képet és teljesen más lesz, mint amit a monitoron láttál. Szóval én cserélném egy kalibrált ips, vagy mva paneles modellre. Többet érsz vele, mint a tuningrammal, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!