Ps vita vagy PC tablet, netán egy Okostelefon, melyiket válasszam?
körülbelül 30-35000ft lenne valamelyikre.
Ps vita csak használtan jönne össze, plusz nem tudom, hogy flashelték e már, mármint viszi-e a kalóz gaméket. :) Azt tudom, hogy a psp játékokat viszi, azt már megoldották.
Konkrétan erre kéne valamelyik:
A tesóm ír a laptopon, és nekem kéne valamilyen unalom űző. Plusz hogy én is word dokumentumot szerkesszek, meg irkáljak. A ps vita-ba van ilyen funkció?
Az okostelefonban? De nem szoktam telefonálgatni, így inkább tablet, az meg ennyi pénzből van flash videó az interneten?
Okostelefon ugyanazt tudja, mint a tablet, de 35-ért nem kapsz jó telefont.
Tehát máris leszűkítettük PS Vita-ra vagy tabletre.
PS Vita-t nem igazán ajánlom az ilyen szerkesztgetős dolgok miatt, hisz mégis egy zárt rendszerről van szó, tehát kevesebb alkalmazás van rá, mint egy tabletre, akire igazából bárki fejleszthet.
PS Vita játékra egyértelműen jobb, mint akármelyik tablet, de minden másra tablet.
35-ért kapsz is jót újonnan, Wayteq xTab 70dci.
Ennél jobb nincs ennyi pénzért.
valóban jó ajánlat. :)
de azt esetleg nem tudod, hogy a ps vita már flashelve van e? :)
Igaz, hogy PC-hez képest még egy tableten is elég nagy kín a szövegszerkesztés vagy bármilyen komolyabb feladat, de ott legalább van rá lehetőség. Előbb-utóbb meg azért belejön az ember, annyira sosem lesz gyors és egyszerű, mint egy gépen, de mondjuk ha vesz hozzá az ember egy billentyűzetet meg egy egeret akkor már eléggé megközelíti.
Okostelefon meg ha 100+ ezer forint lenne a keret akkor tényleg jobban megérné, de míg 35-ért kapsz egy Xperia tipo-t, ami jó telefon, de egy 35 ezres tablet, mondjuk Wayteq xTab 70dci sokkal jobb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!