Mahagóni0 kérdése:
Tablet vagy PS Vita érné meg jobban?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik éri meg jobban, én leginkább filmeket akarok nézni rajta, meg játszani akarok és netezni, esetleg e-bookot olvasni rajta. A tabletnél azt hallottam, hogy nem olyan jó a játék élmény, meg nincsen túl sok játék rá. Ps Vitánál, meg hogy a filmeket át kell hozzá konvertál meg ilyenek. De aztán mindenfélét olvastam az interneten róluk, nem tudom mit higgyek el. Ha tabletet vennék azért abból is olyant ami PS vita ára körül van. Nem tudom melyik érné meg jobban, szóval a segítségeteket kérném, akiknek már van ebből tapasztalatuk. A válaszokat előre is köszönöm :))2012. szept. 5. 19:42
1/4 anonim válasza:
Amiket felsoroltál azok közül csak a játékban jobb a Vita mint egy legalább középkategóriás tablet. Tableten is vannak jó játékok, de főleg az ilyen "van 10 percem, játszok egyet" igényeket elégítik ki.
2/4 anonim válasza:
Vita-nal mp4-be kell konvertálni és ennyi. Szerintem is a vita érné meg jobban a játék miatt is és filmet nézni se olyan rossz rajta(tapasztalat)
3/4 anonim válasza:
Szerintem inkább a Vita azon jobb a játék élmény.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) és a vitán lehet e-bookot olvasni esetleg?
2012. szept. 5. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!