Hogy állítsam vissza a tv-t?
Figyelt kérdés
ugye T-Homeos ok vagyunk és van ilyen doboz ugye két kapcsolónk van az egyik a tv-jé másik meg a dobozé amivel csatornát váltunk és véletlen a tv-s távkapcson nyomtam meg a számot... hogy kell vissza állítani hogy mennyen újra az adás? tudom hogy hülye kérdés de lány vagyok én ilyenekhez nem értek :DD2013. márc. 29. 23:00
1/9 anonim válasza:
Ha minden igaz, a TV-t video forrásra kell átirányítani. Gondolom, h videon kapja az adást a "doboz"-ból. :)
2/9 A kérdező kommentje:
és hogy állítsam át videó forrásra vagy mire :DD?
2013. márc. 29. 23:22
3/9 anonim válasza:
a csatornaválasztó gombok környékén lesz egy AV, vagy AV/0, vagy hasonló gomb
esetleg INPUT, vagy INPUT SELECT
(UPC elegánsan megoldotta, a médiabox távirányítóján gyakorlatilag minden tévé alapvető funkcióit lehet kezelni, egyszer kell a típust kiválasztani)
4/9 A kérdező kommentje:
de ha egyszer nem enged be hozni semilyen gombal semmit csak a forráslistát hozza be..
2013. márc. 29. 23:47
6/9 anonim válasza:
Forráslistát? Az jó. Biztos van benne olyan, hogy AV1 vagy AV2, vagy valami hasonló. Válaszd ki, OK-zd le, valamelyik az a bemenet lesz, amelyikre a kábeltévé doboz van kötve.
7/9 A kérdező kommentje:
nincs semien hozzá hasonló és mindegyiket végig nyomtam azok közül...
2013. márc. 30. 22:20
8/9 anonim válasza:
én iviteles vagyok gondoltam ideirok hátha te is invitelre váltól a hülye thom helyett!!!
9/9 anonim válasza:
Akkor valamit vagy nem pontosan mondtál el, vagy nem azt csináltad. Csak úgy nem tűnik el az AV bemenet.
Sorold már végig, hogy mik voltak azok, amiket végignyomtál. Azok között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!