Hogy állítsam vissza ezeket az eltűnt DIGI adókat?
kis vátozás
Kézi keresésnél kikerestem a honlapon 3 csatornához tartozó transzponder adatokat, (frekvenciákat), így meg is találtam minden eltűnt adót. De mostmeg csak az ahhoz a transzponder számhoz tartozó adók vannak a listában:( PL eltűnt az Universal, kikerestem a 12527-es frekvenciát és így meglett az Universal,+ másik kb. 6 adó.. A többi meg teljesen eltűnt!!.. Hogy állítsam vissza az összes adót?:S
Kemény!!!
Őrület, hogy mit művel a digi! Eddig is szarok voltak a beltérik, most pedig itt ez a korlát, amivel jót akartak, de elk.rták, mint a sportszeletes csávó.
Gyári beállítások visszaállítása meg volt már? Elméletben ekkor az összes csatorna törlődik, s mindet újra lekeresi. A szabad csatlistát azt felejtsd el, megszűnt!
Ha már eléggé felhúztad az agyad, s legszívesebben a Teszári fejébe integrálnád a beltérit, akkor javaslom a UPC-t, vagy a T-home-ot, esetleg mindigTV extrát.
Dualos beltéri vagy single? Ha dualos, akkor twin fej van a tükör előtt? (Az olyan fej, aminek két kivezetése van, tehát két koax. jön ki a fejből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!