Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy állítsam vissza ezeket...

Hogy állítsam vissza ezeket az eltűnt DIGI adókat?

Figyelt kérdés
az a problémám, hogy ma délután hirtelen eltűnt a csatornáim közül a Story5, AXN CE és Universal Channel. Ez utóbbit épp néztem, mikor kiírta h jel gyenge vagy nem elérhető, majd pedig teljesen eltűnt a listából is!! Egyáltalán nincsenek sehol.. Mi lehet ennek az oka? 2 napja csináltam a szoftver-frissítést, (bár nem akartam de véletlen rányomtam a frissítésre..), de utána még megvoltak eztek az adók.. Mi történhetett? Hogy állíthatom vissza?
2012. jún. 28. 16:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés:) A szoftverfrissítés óta össze-vissza vannak a csatornák... Eddig a csatornák szerkesztése menüben volt olyan h "mozgat", vagyis áthelyezhettem a csatornákat a nekem megfelelő helyre/sorrendbe.. De most nem találom ezt a funkciót:( Hogy alakíthatom a csatornalistát?
2012. jún. 28. 16:35
 2/6 A kérdező kommentje:

kis vátozás

Kézi keresésnél kikerestem a honlapon 3 csatornához tartozó transzponder adatokat, (frekvenciákat), így meg is találtam minden eltűnt adót. De mostmeg csak az ahhoz a transzponder számhoz tartozó adók vannak a listában:( PL eltűnt az Universal, kikerestem a 12527-es frekvenciát és így meglett az Universal,+ másik kb. 6 adó.. A többi meg teljesen eltűnt!!.. Hogy állítsam vissza az összes adót?:S

2012. jún. 28. 16:53
 3/6 A kérdező kommentje:
*Digi honlapon
2012. jún. 28. 16:53
 4/6 A kérdező kommentje:
csináltam egy teljes automatikus keresést, az eredetileg eltűnt 3 adó meglett, viszont most nincs meg pl a Cool, Axn...:
2012. jún. 28. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Kemény!!!

Őrület, hogy mit művel a digi! Eddig is szarok voltak a beltérik, most pedig itt ez a korlát, amivel jót akartak, de elk.rták, mint a sportszeletes csávó.

Gyári beállítások visszaállítása meg volt már? Elméletben ekkor az összes csatorna törlődik, s mindet újra lekeresi. A szabad csatlistát azt felejtsd el, megszűnt!

Ha már eléggé felhúztad az agyad, s legszívesebben a Teszári fejébe integrálnád a beltérit, akkor javaslom a UPC-t, vagy a T-home-ot, esetleg mindigTV extrát.

Dualos beltéri vagy single? Ha dualos, akkor twin fej van a tükör előtt? (Az olyan fej, aminek két kivezetése van, tehát két koax. jön ki a fejből).

2012. jún. 28. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Digi beetette a népet szuper áraival. Most pedig jönnek a szürke hétköznapok :))
2012. jún. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!