Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Baj ha nincs stabilizátor egy...

Bazsikahh kérdése:

Baj ha nincs stabilizátor egy objektívben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj, ha egyszer a gyár úgy készítette eleve? :O

A stabilizátor különben is csak az amatőrök átverése. Azt sugallja, h gyenge fényviszonyok között is fogsz tudni éles képet készíteni. Profik sosem az alpján döntenek, h van-e benne IS v nincs.

Elárulom Neked: jobb, ha beszerzel egy állványt, legalább egy monostativot (egylábú). Vagy egy zsebben elférő, kihúzható 3 lábút. Sokkal többet érsz velük.

2013. márc. 28. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Állványt szoktam használni amikor megtehetem, de ha éppen nincsen nálam, akkor lesz különbség stabilizátoros és anélküli kép között? elég jól ki tudom tartani a kamerát, operatőrként is dolgozok
2013. márc. 28. 19:23
 3/4 A kérdező kommentje:
de csak amatőr szinten
2013. márc. 28. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. Némi eltérést fogsz tapasztalni. 1-2 fényértékkel lejjebb tudsz menni IS optikával. Azért a sok MP-es kamerával készített fotón ilyenkor ne keresd az apró, tűéles részleteket.
2013. márc. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!