Mi lehet a baja a gépemnek?

Figyelt kérdés
Pár napja néztem a yotube-on egy videót és lefagyot a gép, gondoltam újraindítom és azota nem kapcsol be, vagyis halom hogy bekapcsolt de a monitor fekete.Ja és minden indításkor F1-et kelet nyomni de már azt se jelzi. Ötletek?
2013. márc. 27. 06:39
 1/8 anonim válasza:

vagy kicsúszott a vga kábel, vagy rossz maga a vga.amikor bekapcsolod sípol?

azt meg hogy minden bekapcsoláskor F1-et kell nyomnod az azért van mert valami rosszul van beállítva a biosban..

2013. márc. 27. 06:52
 2/8 anonim válasza:
ja meg lehet processzor hiba is.meg még más is...írd le hogy szokott e sípolni a gép és ha igen akkor mit.
2013. márc. 27. 07:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Helló.

ma egy kicsit utána olvastam és megoldotam :)Javítása: csak be kelet kapcsolni a gépet a monitort nem, és mikor sípolt akkor kapcsoltam be a monitort és rendszer visszaállítás csináltam és jó.Ma írok ki XP és felteszem a sípolás is megszünik mert az azért van, mikor újra telepítetem a xp nem volt benne venti de utolag tetem be :) remélem másoknak tudok ezzel segiteni. De azért kösz :)

2013. márc. 27. 08:51
 4/8 anonim válasza:

mi az az XP?

Jaaaa még valamikor évszázadokkal ezelőtt használták azt az operációs rendszert igaz?!

2013. márc. 27. 09:17
 5/8 A kérdező kommentje:

ja régi de azért jó még :D

a régi gépbe elég az is.

2013. márc. 27. 21:26
 6/8 anonim válasza:
jó az xp csak az újabb játékokhoz már nem elég:)
2013. márc. 27. 21:31
 7/8 anonim válasza:
régi gépre,persze jó.
2013. márc. 28. 19:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát a gépen csak COD 4 ezek multiba ahoz meg jo a xp, az új játékokat Boxon tolom :D
2013. márc. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!