Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360-hoz torx t8 csavarhúz...

Xbox 360-hoz torx t8 csavarhúzó kifúrása lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Xbox 360 kontrolleremet szeretném szétszedni és t8-as lyukas fejű csavarhúzó kellene hozzá. Sehol nem kapok ilyet (néztem több barkácsboltban, obiban, praktikerben, villamossági szaküzletben egyszóval sok helyen) interneten pedig többe kerül a kiszállítás mint maga az áru. Olyat viszont kaptam, ami nem lyukas. A kérdés az lenne, ki lehet-e házilag fúrni valahogyan ?

2013. márc. 26. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Van ingyen szállítással is e-bayről. Ne barmolj, mert felsérted az elektronikát és akkor az új kontroller tuti drágább lesz.
2013. márc. 26. 10:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok nagyon belenyúlni csak rendeltem más színű gombokat hozzá, hogy egy kicsit feldobjam. Nem akarok rá még heteket várni ebayről már így is 3 hete rendeltem hozzá dolgokat..
2013. márc. 26. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:

De ha elkezded furkálni egy rossz mozdulat és kb mindegy mit akartál, a végeredményt kapod.

Esetleg próbáld meg hagyományos csavarhúzóval, ha kellően kicsit a feje, akkor talál rajta fogást.

2013. márc. 26. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg ha nem javítás a cél, akkor nem mindegy, hogy ma v. 3 hét múlva lesz "egyedi"?
2013. márc. 26. 13:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Kicsit szerintem félreértettük egymást :) nem a kontrollert akarom furkálni, eszembe sem jutott, hanem a csavarhúzó fejét, csak nem tudom házilag meg lehet-e ezt valahogyan oldani, mert elég kicsi.
2013. márc. 26. 13:39
 6/6 anonim válasza:

Akinek aktuális itt beszerezhet hozzá T8-as furatos Torx kulcsot és nem kell gányolni a konzolt sem és a szerszámot sem.

Eddig a hasznos rész, ami megoldás és most a kérdésedre a válasz: Ha te ki tudsz fúrni egy edzett szerszámacélt kb 0,3-0,4 mm átmérőjű fúróval, amire szerintem nincs esély akkor zseni vagy :) Vegyél inkább rendes szerszámot.

2014. jan. 14. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!