Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Plazma, LCD vagy LED? Melyiket...

Plazma, LCD vagy LED? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Utánaolvastam hogy mi a különbség közöttük, de még így is van bennem kétely hogy melyik lenne a legjobb választás.

Néhány dolog amit végy figyelembe ha segítesz:

-100 cm-nél kisebbet nem akarok semmiképp venni.

-Kb. 4 méterről szeretném majd nézni.

-Naponta kb. 2 órát lenne használva, maximum 4-5(de ez már tényleg max :D), de az a lényeg hogy nem szoktam tévézni félnapokat, általában csak egy film, vagy sorozat.

-720p-be, vagy 1080p-be nézném, de inkább a 720, és 3-ból 2 esetben DVD-znék.

-Konzolt valószínűleg nem veszek.(xbox, ps3 stb. aki nem értené)

-Ha 3d-s lenne akkor néznék alkalmanként 1-1 3d filmet, de annyira nem fontos nekem.

-Valószínűleg 100e és 160e körül tudnék maximum rászánni.

Egyébként Plazma Tv-re gondoltam, mert az jó árban és méretben is. Meg ahogy észrevettem, az ára csökken a nagy LED meg LCD hűhő miatt. Egy valamitől félek, a beégéstől (burn-in). Mennyire jellemző ez?

Köszönöm előre is a segítséget! :)

2013. márc. 25. 10:08
1 2
 11/15 Osynho ***** válasza:

"Sokan bedőlnek a médiának és istenítik az LCD-t, meg a LED-et. Persze azok sem rosszak."

Ebből gondoltam, hogy nem tiszta. Egyébként ccfl-es tv-t már csak elvétve kapni.

2013. márc. 25. 13:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Ahogy nézegetem az árakat, egyedül annyi gondom van, hogy a Full HD-s plazmák elég drágák. A legolcsóbb 150.e Ft.

Körülbelül hogy kalkuláljak ha Full HD-sat akarok venni? Milyen árba van az a boltokban?

Egyébként köszönöm a gyors válaszokat! ;D

2013. márc. 25. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem nézem az árakat,DE ha veszel akkor több évre veszed úgy is,úgyhogy az anyagi kereted maximáért vegyed. Gondolom úgy is részletre veszed. Ha plazma lesz akkor vagy panasonic vagy samsung legyen. Ez a kettő a legjobb. Én most akarom lecserélni a régit több mint valószinű erre Samsung PS51E550. Sok de részletre elviselhető és kisebbett biztos nem vennék. Ha tehetném nagyobbat de az már túl sok lenne havonta. Csak aztán ne felejts el hd csomagot is rendelni a szolgáltatódtól.
2013. márc. 25. 13:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm! :)

Esetleg ha valaki van olyan "elvetemülten segítőkész", hogy ajánlani konkrét tvket 100e-170e között azt megköszönném! :D

Az a lényeg hogy Full HD-s legyen.

2013. márc. 25. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Két 106 cm es plazmánk van, egy kisebb lcd, és egy kisebb led..

a plazma verhetetlen, gyönyörű a kép... na jó, az antenna is nagyon fontos,meg egyéb, mint írták..

Plazma nem ég be, pedig a national panaszkodik már tíz éves...akkor rohatt drága volt, de hibátlan..az lg hat éves, de annak sincs semmi baja..

minden pénz kérdése...

2013. márc. 26. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!