Plazma, LCD vagy LED? Melyiket válasszam?
Utánaolvastam hogy mi a különbség közöttük, de még így is van bennem kétely hogy melyik lenne a legjobb választás.
Néhány dolog amit végy figyelembe ha segítesz:
-100 cm-nél kisebbet nem akarok semmiképp venni.
-Kb. 4 méterről szeretném majd nézni.
-Naponta kb. 2 órát lenne használva, maximum 4-5(de ez már tényleg max :D), de az a lényeg hogy nem szoktam tévézni félnapokat, általában csak egy film, vagy sorozat.
-720p-be, vagy 1080p-be nézném, de inkább a 720, és 3-ból 2 esetben DVD-znék.
-Konzolt valószínűleg nem veszek.(xbox, ps3 stb. aki nem értené)
-Ha 3d-s lenne akkor néznék alkalmanként 1-1 3d filmet, de annyira nem fontos nekem.
-Valószínűleg 100e és 160e körül tudnék maximum rászánni.
Egyébként Plazma Tv-re gondoltam, mert az jó árban és méretben is. Meg ahogy észrevettem, az ára csökken a nagy LED meg LCD hűhő miatt. Egy valamitől félek, a beégéstől (burn-in). Mennyire jellemző ez?
Köszönöm előre is a segítséget! :)
"Sokan bedőlnek a médiának és istenítik az LCD-t, meg a LED-et. Persze azok sem rosszak."
Ebből gondoltam, hogy nem tiszta. Egyébként ccfl-es tv-t már csak elvétve kapni.
Ahogy nézegetem az árakat, egyedül annyi gondom van, hogy a Full HD-s plazmák elég drágák. A legolcsóbb 150.e Ft.
Körülbelül hogy kalkuláljak ha Full HD-sat akarok venni? Milyen árba van az a boltokban?
Egyébként köszönöm a gyors válaszokat! ;D
Értem. Köszönöm! :)
Esetleg ha valaki van olyan "elvetemülten segítőkész", hogy ajánlani konkrét tvket 100e-170e között azt megköszönném! :D
Az a lényeg hogy Full HD-s legyen.
Két 106 cm es plazmánk van, egy kisebb lcd, és egy kisebb led..
a plazma verhetetlen, gyönyörű a kép... na jó, az antenna is nagyon fontos,meg egyéb, mint írták..
Plazma nem ég be, pedig a national panaszkodik már tíz éves...akkor rohatt drága volt, de hibátlan..az lg hat éves, de annak sincs semmi baja..
minden pénz kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!