Hobbifotózásra, eseményfotózásra megfelelő gép és objektív lesz?
Canon EOS 1100d-18-55mm-III-dc-es-75-300mm-III-dc-objektívvel.
Ha nem, mit javasolnál helyette?
Több, mint megfelelő. Cepelheted az obikat.
Bridge kamera. 8x ... 20x zoommal.
Igazából ez van a kitben :] Nyilván tisztában vagyok vele, hogy ez nem lesz elég, de egyelőre elég szegény az eklézsia- maga harangoz a pap :D
Abban vagyok biztos, hogy Canont szeretnék. Próbáltam a Nikont is, de nekem a Canon jobban kézre áll... Csak az objektívnél nem igazán tudom, hogy mit kell nézni pontosan, mert ez lenne az első tükörreflexesem.
Azért szeretnék Canont, mert nekem sokkal jobban kézreáll.
Gondolkodtam még egy 600D-n is...
Mi a baj egyébként a IIIDC-s objektívvel? Mitől más az IS obi?
(Véleményed szerint hol lenne érdemes megvenni?)
A DC III nem valami éles. Az IS-ben áttervezték az optikai tagokat, emiatt sokkal részletesebb képet ad. Meg van benne IS is, de az kevésbé érdekes.
A 600D jó, mert van kihajtható kijelző, ami videóhoz nagyon szuper, de ha kevés pénzed van, inkább olcsó vázat és jobb objektívet vegyél, mint fordítva.
A kihajtható kijelző fotózásnál is nagyon hasznos lehet. Gondolj arra, amikor egy székesegyház (Esztergom, Eger, stb.) belsejében a kupolát akarod fotózni. Kihajtod, beállítod időzítőre, leteszed a kupola alá a kövezetre, tökéletesen látod, h mi kerül a fotódra, majd exponálsz.
Strandon készített lesifotókról már nem is beszélve! :D
Másfelé nézel és másfelé fotózol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!