Milyen játékot vegyek PC-re?
Minden játék szóba jöhet,xbox-os voltam ezért ott sok játékot kivittem,most adtam el,ma vettem új gépet.
Ezeket vittem ki xboxon : far cry 3,black ops 2,borderlands 2,tomb raider(új),AC 3,Sleeping Dogs,GTA 4 Complete Edition,Aliens : Colonial Marines,Mw3,meg sok mást.
Far Cry 3-ban gondolkodtam megint,megéri? Vagy inkább valami mást?Várom a tanácsokat!
Üdv!
Ezekben a játékokban amit leírtál, van némi stratégiai jelleg, úgyhogy tudnám ajánlani a Dragon Age 1-2 -t.Nem tudom, hogy hallottál már -e róla, de megéri kipróbálni! :)
Ha esetleg szereted azokat a stratégiai játékokat amik csak stratégiaiak, akkor a Stronghold szériát ajánlanám. Esetleg Diablo 1-2, StarCraft, Legend of League, és az örök klasszikus, a Minecraft! :)
Ha nagyon unatkozol, akkor kijátszhatod a CoD szériát, vagy esetleg a GTA szériát! A Far Cry széria is jó, de PC-n az AC is élvezhető, főleg erős gép esetén!
Ha valami okból Minecraft -ot választanád, akkor eszméletlen módok és textura pach -ek vannak, és adventure, survival, parkour mapokat is kijátszhatsz!
Amúgy a Skyrim is nagyon cool game! :)
De akár a Super Mario -val is játszhatsz! :)
Tiéd a döntés! :)
Remélem segítettem! :)
Üdv.:Stage
Helló!Köszi a tanácsot,de nem vagyok egy nagy MMOPRG vagy hogy írják,rajongó,ezért Skyrim,Starcraft nem jön szóba!
Viszont lehet kitolom a Far Cry szériát! :)
Jöhetnek még tanácsok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!