Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps3 sárga les hibánál bent...

Ps3 sárga les hibánál bent maradt a CD. Valahogy ki tudnám szedni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 18:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
4 eves gep lesz :D
2013. márc. 22. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:
sztem megéri megjavíttatni főleg ha jól csinálják meg amit adtam linket sztem vidd el max utána add el
2013. márc. 23. 03:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha olyan ember vagy aki átveri a másikat akkor javíttasd meg és add el látom az előző válaszoló pont ilyen mentalitású.Ez már erkölcsi kérdés akinek van pénze úgy is újat vesz végül is csak egy szegényebbet versz át a te dolgod én nem tudnék átverni senkit sem.
2013. márc. 23. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Félig igen... de a "max add el"-t azért tettem oda hogy ha akarja játsszon vele addig amíg jó...
2013. márc. 23. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
kapcsold ki a hátsó kapcsolóval, majd tedd az ujjad a lemezkiadás gombra és tartsd rajta, majd kapcsold be. felpörgeti a ventillátort és kiadja a lemezt :)
2013. márc. 23. 14:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem adja :D leall hamarabb
2013. ápr. 3. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!