Smart TV-hez kell kártya?

Figyelt kérdés

Hello!

Kinéztem magamnak egy jó kis smart tv-t 120.000 FT-ért, LG-t. Ennyi pénzem van pont rá, viszont apám azt mondja, hogy ehhez az árhoz még hozzá kell raknom 15.000-et, mivel kell a smart TV-hez smart kártya és csak azzal működik benne a bővített alkalmazásköre. (azaz a TV nézésen kívül tudok netezni, videót nézni, skypeolni, alkalmazásokat telepíteni rá.) Viszont én azt mondtam neki, hogy nem kell hozzá kártya, hisz van itthon internetünk, vagy rákötjük a kábelt vagy WIFI-n keresztül fogja a netet.

Melyikőnknek van igaza? Hogy működik ez?

2013. márc. 14. 16:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mi a szolgáltatód neve?
2013. márc. 14. 20:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Kábelszatnet a neve!
2013. márc. 14. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:

Összegezve a dolgot, ha nincs rá keret, nem kötelező a kártya, de majd idővel azzal lesz az igazi.

Apádnak nincs igaza. Amennyiben rendelkezel internet kapcsolattal, teljes körben ki tudod használni a készüléket. Tudsz netezni, videót nézni, skypeolni, alkalmazásokat telepíthetsz a tv-re. A KÁRTYA nem emiatt kell(ene)!!

Az LG amit néztél, mint ahogy már írtam, jó választás. Mivel rendelkezik beépített wifivel, nagyon megegyszerűsíti a netezést, és a sz.géppel való kommunikációt. Könnyen tudsz filmeket nézni a gépről, mindenféle összekötés (vezeték) nélkül.

A tv ezek miatt jó választás: -full hd

-200Hz

-DVB-C, DVB-T, DVB-S

-WiFi Direct

-HDMI bemenetek száma 4 db

-USB portok száma 3 db

2013. márc. 14. 20:47
 14/20 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, köszönöm szépen ezt a remek kis választ! Az érdekelne még, hogy mire lenne jó ez a kártya?
2013. márc. 14. 20:58
 15/20 anonim ***** válasza:

De hisz már írtam!!:)Kódolt adásokhoz kell a kártya. A kártyán a kód van a kódolt adáshoz. Ez a kártya dekódolja azokat a csatornákat, amiket megrendelsz a szolgáltatódtól. Nem kell egy különálló beltéri egység, ami segítségével meg tudod jeleníteni a csatornákat. Nektek most nincs ilyen?

Nincs egy fölösleges kütyü ami áramot fogyaszt, nem kell plusz egy távirányító.

2013. márc. 14. 21:12
 16/20 A kérdező kommentje:
óóóó köszönöm szépen!!! Így már minden világos! :D Szóval akkor az LG egy remek választás? Szombaton már meg is venném! 130.000 FT-ig nem tudsz esetleg egy hasonló kategóriás smart tv-t ajánlani? Ahogy látom értesz ezekhez.. :)
2013. márc. 14. 21:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy megértetted.:)

Írtam már, hogy én samsung párti vagyok, ezért ebben az árban ezt javaslom: [link]

Szinte ugyan azokkal a tulajdonságokkal bír mint az LG, csak éppen több a gari, és jobb a samu.

2013. márc. 14. 21:20
 18/20 anonim ***** válasza:
És itt 3D is van, ami szerintem nem baj.
2013. márc. 14. 21:23
 19/20 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik, csak ugye a kérdés az, hogy van-e készleten a helyi multiknál vagy az Euronicsnél, mindenképpen helyben akarom megvásárolni! :)
2013. márc. 14. 21:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha épp van is, egész biztosan drágábban mint a neten. Az általad kinézett LG az annyiba kerül helyben is?

Nem kell idegenkedni a netes vásárlástól, sokszor nagyságrendekkel olcsóbb.

2013. márc. 14. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!