Azt mondják, hogy Tabletnek csak is iPad-et jó használni.
Én Androidos tabot használtam, és az tetszett, de 1 150ezres telefon mellett számomra felesleges. Főleg 1 Androidos Tab. Igaz, sok előnye lenne, mert a Google Play-ben sok appot megvásároltam, és ez miatt nem is térnék át iOS-re. De, ha nem kötne ide a Google Play, akkor kipróbálnám az iOS-es tabot. iPod 4g Touch-ot már használtam huzamosabb ideig, és az tetszett, bár telefonként nem kellett volna, mint iPhone, mert túl egyszerű számomra. :)
Android fanként azt mondom, hogyha nem vagy még elfogult egyik mellett sem, akkor iPad. Én elfogult vagyok, nem lennék képes semmilyen iOS készüléket használni, mert nekem különböző okok miatt nem jön be, de átlagembernek jobb az iPad, bár Androiddal sem lenne baja.
Persze előbb-utóbb tableteknél is fordulni fog a kocka, jövő ilyenkorra már szerintem simán leelőzi tableteknél is az Android az iPad-eket.
Nekem van mindkettő, és napi használatra az iPad sokkal kényelmesebb. (Van 7, 8 és 10 colos Androidos tabletem és egy iPad4-em).
A 7 colos Android méretre nagyon jó, pont kézbe simul. Az iPad egy nagy dög, de napi használatra így is kényelmesebbnek tartom. Gördülékeny, nem kell váni semmire sem, minden egyszerű. Az Androidosok sokszor még az index mobiloldalával is megszenvednek (akadnak, megfagynak - de minden programban előfordul), miközben az iPaden az index asztali verzióját zoomolom össze-vissza akadás nélkül.
Ugyancsak a programoknál van egy jó dolog: ha most megveszel egy Androidos tabletet, és 2 év múlva letöltesz egy új játékot rá, az valószínűleg fagyni, akadni fog. Ha az iPadre 2 év múlva letöltesz új programot (mert az Appstore engedi letölteni, nincs letiltva a készüléked) akkor az úgy fog futni a 2 éves tableteden, mint a legújabbon (legalábbis nem lesz zavaró/észrevehető a különbség).
Ipad minit néztem mert az Apple(k) közül az a legolcsóbb nekem is nagyon tetszik az alma de nekem csak zene meg film meg játékra kellene de egy 3 G sem ártani netezni
és ezt az andoridnál már megkapom 40 ezerért nem tudok dönteni
Habár ahogy korábban írtam, tabletre még iOS a jobb, de közel sem ezek az okok miatt, ezek nagy része szimplán hülyeség.
iPad mini nem kényelmetlen, de kimondottan kényelmesnek sem mondanám, mindegy, ez hülye szempont, szóval ezzel nem is nagyon foglalkoznék.
Android sem fagy, index-nek lazán betölti az asztali verzióját, ez nem a rendszeren múlik, max ha gyenge a tablet akkor nem bírja (de egy 20 ezres fos tabletet hülyeség lenne a 80 vagy hány ezres iPad-hez hasonlítani).
Akadni néha tényleg akad, mondjuk egyre kevésbé, de azért tablet téren gördülékenységben még mindig iOS a nyerő (telefon téren más kérdés, Nexus 4 pl. sosem akad egy ms-re sem).
Ez a 2 éves elavulás is hülyeség, egy Nexus 7 2 év múlva is ugyanúgy támogatott lesz.
Szóval akkor te az Apple-t ajánlod !?
és hallottam olyan is hogy nagyon védett a rendszere hogy egy csomó idő mire rá rakok egy zenét vagy valamit erről mit tudsz mondani ?
Nem, de nem is kell, iPad-ből van összesen 5, abból még 4 kapta meg az iOS 6-ot, az 1 már nem, Androidos tabletből is találni 4-et, ami 2 évig simán támogatva van (a két Nexus, meg két felsőkategóriás Asus), szóval ez a meddig támogatott dolog hülyeség.
Tényleg zárt a az iOS, de ez a mainstream felhasználókat, akik a vásárlók 90+%-át jelenti egyáltalán nem érinti.
Nem csomó idő rárakni, csak elsőnek kicsit bonyolult lehet, mert iTunes-sal kell szinkronizálni, nincs mass storage, ami amúgy sokkal egyszerűbb és jobb, de ez még szerintem nem kizáró ok a vásárlásra.
Igen, iOS-t ajánlom, mert sokkal több tabletre optimalizált app van rá, Android-ra is közel ugyanannyi app van, de azok főleg telefonra vannak kitalálva, tabletre meg csak simán megnyújtják, nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!