Mi a legjobb 7-8 colos androidos tablet jelenleg?
Figyelt kérdés
Tablet vásárlás előtt állok. A Nexus 7-re vagyok rápörögve, mióta kijött, csak az már lassan fél éve volt. Jött ki azóta nála jobb?2013. jan. 14. 22:33
1/7 anonim válasza:
Attól nincs jobb ekkora méretben.
2/7 anonim válasza:
Nekem is tetszik a nexus de sajna nincs anyi pénzem ig most egy concorde playem van és nagyon szeretem.
3/7 Berti_92 válasza:
Egyelőre a Nexus7 a csúcs a 7 colosoknál.
De pár hónapon belül, valamikor tavasz elején úgyis jn a nagy dömping, vagy várj addig, mert akkor lesznek durva cuccok, de nagyon drágák lesznek még, vagy vedd meg most a Nexus7-et.
Én azt venném ha vennék ekkorát.
4/7 anonim válasza:
én azért nem vettem nexust, mert nekem a 7 col kicsit. A 10 meg nagy, ezért választottam 8 colost. Először gondolkoztam egy ipad minin, de nem tetszett az ios (androidra vagyok hangolva:), aztán végül vettem egy ConCorde Playt, így legalább több pénzem maradt :D Ráadásul amire nekem kell, arra tökéletes. Amúgy meglepően jó kis gép a B kategóriájához képest:)
5/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor marad a N7, köszönöm a válaszokat:) bár lehet meg kéne várni a májusi Google I/O-t, hátha kitolnak valami még ütősebb tabletet :D igazából mindenképp szeretnék következő androidos eszköznek Nexust, hogy egy ideig biztos legyenek rendszeres frissítéseim..
2013. jan. 15. 21:11
7/7 A kérdező kommentje:
Hát én asszem mégis inkább az Asusban bízok meg, mint a Concorde-ban;) főleg, hogy hardveresen is jobb a Nexus. Tudom, drágább is..
A 7 és a 8 inch között amúgy meg nincs olyan nagy különbség, próbáltam.
De azért köszi!
2013. jan. 27. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!