Számitógép tv tunerhez létezik digitális adást dekódoló program?
Figyelt kérdés
arra gondoltam,hogy a gépben lévő tv káryára kötöm az antennát,ami képes fogni ezeket,és egy progrmmal dekódolni az adást. van ilyen program?2013. márc. 12. 12:26
2/9 anonim válasza:
Nincsen, ilyen, erre csak fizikai megoldás van, magyarul venned kell egy olyan tunert ami képes a digitális adásokat fogni, nem drágák ezek, 3-4 ezerért már kapsz jókat.
3/9 anonim válasza:
digitális tuner kell a gépbe, csak akkor tudod fogni a digitális adást, az analóg tuner nem képes képes a digitális adás vételére
4/9 anonim válasza:
Programmal nem lehet analóg adást digitálissá tenni csak hardverrel!
5/9 A kérdező kommentje:
onnan volt az abortált ötletem,hogy van egy kis erősítős antennám :) ami gyárilag képes venni ezeket a digitális jeleket. onnan gondoltam hogy hátha a tv tunerre kötve egy programmal esetleg tudna működni. tudtok ilyen olcsóbb ezközt be"linkelni" ide,hogy tudjam mlyet érdemes venni,mert nem akarok a kis pénzemből havídíjas tv szolgáltatást. akkor inkább nem tv-zek,mert nem tudnám kifizetni. :(
2013. márc. 12. 16:08
6/9 anonim válasza:
Hát ha van antennád már akkor csak egy dvb-t set top boxot kell venned és tvzhetsz is.
7/9 A kérdező kommentje:
azokhoz nem kell semmilyen kártyát használni? :)
2013. márc. 12. 16:34
8/9 anonim válasza:
Nem kell semmi. Mindig tv kártya csak a premium adókhoz kell.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. márc. 12. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!