Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a gond az XBox360-amm...

Mi lehet a gond az XBox360-ammal? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ez egy Arcade Xbox360 konzol 20gb HDD-vel. Ha felmásolom rá a játékokat ( Bad Company 2, Dragon Age 2) akkor úgy kb. 20 perc játék után ezzel az üzenettel dob ki az adott játékokból:

"This game is unreadable." Ráadásul mindig ugyanott dob ki a játékból. Ezt sajna nem nagyon értem, mivel ilyenkor HDD-röl olvassa a játékot (vagy nem?). Ha viszont telepítés nélkül játszok rajtuk, akkor úgy jó, viszont akkor romlik az olvasófej.

Szerintem a HDD lesz a ludas, de inkább megkérdezlek titeket, hogy szerintetek mi lehet a gond? :D

Pls. Help

2013. márc. 10. 12:15
 1/2 JulesM111 ***** válasza:

Logikus, amit írsz...

Próbáltad már, hogy leformázod a HDD-t? Ekkor is fennáll a parajelenség?

2013. márc. 10. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, leformáztam már 2x, de mindig fennál ez a "jelenség".

Nem nagyon értem hogy mi lehet a probléma oka. Lehet a HDD, 2.5 éves létére lehetne az olvasófej is (viszont telepítés nélkül viszi a játékokat, úgy hogy az olvasófej kilöve), meg lehet az is a probléma oka, hogy anno kivolt flashelve, de egy frissítést követöen direkt lelövettem róla a flasht.

Úgyhogy bizonytalan vagyok a hibát illetöen. :S

2013. márc. 10. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!