Melyk a legjobb ipad? Úgy értem, hogy megapixel stb. mert elég sok van már és egy kicsit belekavarodtam.
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 22:52
2/25 A kérdező kommentje:
esetleg vmi 100-120 között?
2013. márc. 9. 22:55
3/25 anonim válasza:
Namost akkor egy kicsit álljunk meg :) tabletet szeretnél, vagy konkrétan ipadet? Ipadből jelenleg az ipad 4 a legjobb. Legújabb processzor, retina kijelző, süvít rendesen (most is ilyenről írok).
A nexusok is ott vannak rendesen, de az nem ipad, hanem androidos tablet. A retina ipad 150-nél kezdődik. Nexusok olcsóbbak. Alacsonyabb árkategóriában abszolút nyerők.
4/25 A kérdező kommentje:
sztem ipad de megnézem akkor ezeget a nexusokat is.
2013. márc. 9. 23:26
5/25 anonim válasza:
Ipadből ipad minit tudsz venni ebben az árkategóriában, vagy ipad2-t. A mini a kicsi, és a felbontása is kisebb, az ipad2 pedig egy kicsit régebbi. Egyik sem retina, de azért bőven használhatóak még :)
7/25 A kérdező kommentje:
vagy ez nem az?
2013. márc. 9. 23:37
8/25 anonim válasza:
Igen, bár ahogy elnézem ha hivaals garanciát is akarsz, akkor drágább. De igen, pont ilyen van a kezemben is :)
10/25 A kérdező kommentje:
:D
Isten igazából nem nekem kell hanem diplomaosztóra szeretném ajándékozni.
De lehet nem is tablet lesz nem tudom ez még csak egy elképzelés.
2013. márc. 9. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!