Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tablet tokba épített billentyű...

Original111 kérdése:

Tablet tokba épített billentyűzethez mien illesztőprogikell?

Figyelt kérdés

az a lényeg va egy tabletem, vettem hozzá egy olyan tokot amibe bele van építve billentyűze.

az lenne a kérdésem mien illesztő progi kell hozzá hogy tudjak vele ékezetes magánhangzókat irni?

vagy esetleg honan tudnám letölteni??

2013. márc. 9. 22:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Illesztőprogram nem kell hozzá, merhogy nincs ilyen. Elvileg az android tudja, hogy ha a bevitel nyelve magyar, akkor a többszöri billentyű lenyomásánál kiadja az ékezetes betűt.

Gyakorlatilag meg nem tapasztaltam ilyet. Sokáig az external keyboard helper pro-t használtam (a fizetős változat, mert ingyenesnél nem lehet szóközt csinálni), de újabban az Any soft keyboard-ot használom meg hozzá a magyar nyelvi csomagot.

Ezzel megy az ékezet a tokbillentyűzeten, ha meg épp a rendes képernyő billentyűzet van, hát az is jobban tetszik nekem mint a gyári. Playről beszerezhető.

2013. márc. 9. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!