Szerintetek kiszorítja a Blu-Ray-t meg a DVD-t a TV-be épített USB-s médialejátszó?
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 12:23
2/13 anonim válasza:
Nem hiszem. Inkább az internet fogja kiszorítani, de az sem mostanában.
3/13 anonim válasza:
Amíg a tartalmak ímmel-ámmal jelennek meg letölthető formátumban, addig nem fogja kiszorítani. Ha venni akarok egy filmet (én szoktam venni, kövezzetek meg), ráadásul szinkronosan, akkor vagy DVD-n, vagy Blue Rayen kell megvennem. Engem nem zavar, mert legalább ott van a polcon is. De ha szeretnék egy egyszernézős filmet megnézni, akkor nem tudnám letölteni, akár extráktól és sallangoktól mentesen legális helyről. Így ilyenkor marad a torrent. Sajnos amíg a forgalmazók nem tesznek valamit, addig nem tudja kiszorítani.
4/13 anonim válasza:
Nem , mivel nagyon buta a tvkbe épitett lejátszó, egy külön lejátszó sokkal több formátumot ismer
5/13 anonim válasza:
És ha tudja milyen formátumot játszik a tv percek alatt át lehet konvertálni
6/13 anonim válasza:
percek alatt :D:D azt kötve hiszem :)
7/13 anonim válasza:
Szerintem már most kiszoritotta, Kevés ember vesz már manapság eredeti filmeket, és ahogy fejlődik az internet egyre kevesebb fog hisz már pár kattintás után le lehet tölteni.
8/13 anonim válasza:
A 7-essel értek egyet. Apám új samsung tv-je több formátumot ismer, mint az én 1 éves aztali lejátszóm. Ha a tv-m le tudná lejátszani a pendrive-ot, soha nem vettem volna asztali lejátszót
9/13 anonim válasza:
A DVD és Blue-Ray napjai meg vannak számlálva főleg amióta létezika Freemake Video Converter program(ingyenes)bármit bármivé átkonvertál.Nekem is csak azért van DVD a TV-alatt hogy legyen mire rakni az Xbox-ot.Nem beszélve hogy a lemezek is feleslegesek kell egy faja külső vinyó meg egy jó pentdrive és kb ennyi.Ki az a bolond aki a mai elérhető technológia mellett is üres lemezekre másol az már a múlt.
10/13 anonim válasza:
Ha venni akarsz egy eredeti filmet, akkor gyakorlatilag csak lemezen kapod meg. Sokan vesznek még eredeti filmeket, nyilván nem havi 10 filmet, de évente egy két filmet, kínálattól függően megveszek, és a kedvenc sorozataim is megvannak a polcon. De már az én 3-4 éves orion lejátszóm is kezeli a pendrive-ot, és ha normális sebességű a pd, akkor tökéletesen lehet róla filmet nézni. De üres lemezre csak a családi videók és képek mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!