Panasonic HC-V100 vagy Panasonic HC-V500 videókamera?
Figyelt kérdés
Kamerát akarok venni.A HC-V100-ast néztem ki,de a többi"tesója"is tetszik a Panasonicnak.A HC-V100 és a HC-V500 között nem látok a leírásában nagy különbséget,de az átlagos árkülönbség 25 ezer forint.Van valakinek tapasztalata a két típusnál?2013. márc. 6. 15:48
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Ezt is néztem.Konkrét tapasztalatra gondoltam.
2013. márc. 6. 18:24
3/7 Golan Trevize válasza:
Különbségek a V500 javára:
- tud 1080/50p-ben felvenni
- nagyobb a kijelzője
- van egy LED-es segédfény
A képérzékelőjük amúgy tök egyforma.
Nekem V500 van, meg vagyok vele elégedve. Jó fényviszonyok között gyönyörű a képe. Gyengébb fényviszonyoknál viszont el kezd szemcsésedni a kép, a LED-es segédfénytől a közeli dolgok színe viszont torzul, az embereknek meg vörösen világít a szeme.
Akkumulátor jól bírja.
Könnyen kezelhető.
Nagyon gyorsan bekapcsol.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infót!Tehát akkor megéri inkább az 500-ast megvenni.
2013. márc. 7. 15:17
5/7 Golan Trevize válasza:
Nemm tudom, hogy amiket írtam, azok megérnek-e 25 ezer forintot.
Nálam annak idején (1 éve vettem) a segédfény hiánya miatt esett ki elsősorban a V100, de aztán ugye kiderült, hogy a V500-nál sem akkor nagy durranás.
De én a nagyobb kijelző miatt még most is az 500-ast venném.
6/7 A kérdező kommentje:
Az 500-as mellett döntöttem.És milyen kártyát használsz hozzá?Jó minőségben kb 16-32 gigás karira milyen hosszan tudsz videózni?Csak úgy kb?Ezt néztem ki mellé:SanDisk SDHC kártya 32GB Extreme HD Video Class10
2013. márc. 9. 19:13
7/7 Golan Trevize válasza:
Mindegy, csak márkás legyen, és Class 10-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!