Megrepedt a beats by dr dre solo hd fejesem! A tetején van egy hajszálrepedés ami miatt amikor felveszem a fejemre kattog és a repedés egyre nagyobb! szerintetek meglehet oldani műanyaghegesztéssel vagy tudtok adni ötleteket?
1. Csak azt tudom mondani amit az első válaszoló.
2. Én mindenképpen megpróbálnám a műanyag hegesztést.
3. Ha még garanciális akkor szervíz!!
60.000 FT -os fejhallgató műanyagból. Szégyen!!
Minap gondoltam, hogy talán veszek egy ilyen Beats SOLO HD -t. Ezáltal elmentem a Media Markt ban kipróbálni egy ilyen Beats Solo HD fejest. És teszteltem a strapabíró képességét, hogy azt írták a neten, hogy NEM TÖRIK EL MERT RUGALMAS ÉS STRAPABÍRÓ, HAJLÉKONY. Na erre egy kicsit meghajlítottam és az egyik fele SZÉTTÖRT. Na ennyit erről a drága sz@r Beats -ről. Még jó, hogy nem volt ott akkor biztonsági őr vagy a kamera és nem vette fel, mert ha igen akkor kikellet volna fizetnem ezt a kárt. Még jó, hogy időben észrevettem, hogy mekkora sz@r és megspóroltam magamnak 57.000 ft -ot :) Mocskos hazugságok amiket erről a Beats -ről írnak. Dr Dre meg rohadtúl nem ért a fejhallgatókhoz és annak megtervezéséhez. -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!