Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 milyen hőmérsékleten...

Xbox 360 milyen hőmérsékleten lesz 3ledes?

Figyelt kérdés

Vettem egy rgh-s boxot. Ez ugye írja a cpu és a gpu hőmérsékletét is. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen hőmérsékletig biztonságos a gép? Igaz Jasperes lapom van de azért kíváncsi vagyok rá.

Játék után kb 50-52 fokos szokott lenni kb a gpu és a cpu is.

2013. márc. 3. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt igy nem lehet megmondani. Ha nem játszol egész napokat vele és ,ha befejezted a játékot és utánna pár percig hagyod még menni ,hogy letudja hűtteni magát akkor nem lesz gond.
2013. márc. 3. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
3 a ledes meghibásodás csak egy modellre volt jellemzö!Az újabb modellekre ez minimálisan!Sokan nincsenek tisztába hogy mért meg hogyan csak azt hogy túlmelegedés!És mindenki fél a 3 ledes hibától!
2013. márc. 3. 14:57
 3/3 A kérdező kommentje:

tudom én ezeket, tisztában vagyok vele, hogy a jasperes alaplapok már nagyon kis százalékban romlanak el. az is akkor ha nem jól használja az ember. csak gondoltam ha már írja a hőmérsékletet, akkor utánajárok.

köszönöm a válaszokat

2013. márc. 3. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!