2008 március végi xbox360 lehet még 3ledes ha eddig nemvolt?
Nem akarlak elkeseríteni, de bármikor lehet az. Leginkább arra figyelj, hogy legyen hűtése, néha kicsit pihentesd és kikapcsolás előtt pár percet járasd Dashboard-ban.
Üdv!
Én azt mondom, hogy csak akkor menjen a gép ha nyitva a szobádban az ablak és jár a levegő.
Ilyenkor este én becsukom az ablakot és simán 8 fokkal melegebb van. Így nem is merném használni.
Köszi!
És akkor 1-2órákat folyamatosan ne játsszak vele?
És mennyi a jó hőmérséklet 20 fok körül vagy hűvösebb?
Szobahőmérsékletre van tervezve.
Szóval olyan 25 fok körül még oké.
Ilyenkor nappal járhat ha jár a levegő körülötte rendesen de csukott ablaknál én nem használnám főleg így, hogy nincs már rá garancia. Kb még egy másfél hónap és hidegebb lesz. Addig érdemes max 2 órát játszani vele aztán mondjuk 20 perc kikapcsolás.
"Addig érdemes max 2 órát játszani vele aztán mondjuk 20 perc kikapcsolás."
Ezek mind ilyen légből kapott baromságok.
Teljesen fölösleges vigyázni, mivel úgy sem tudsz.
Ha tönkre akar menni, akkor is tönkre fog ha selyemkendővel legyezgeted és babaolajjal dörzsölöd minden játék előtt, ha meg fél óra játék után nem lesz baja, akkor 8 óra után sem, mivel nem melegszik folyamatosan óráról órára...
Nyomatni kell, hadd izzadjon, elvégre a konzol van azért, hogy játssz vele, és nem te vagy a konzolért, hogy babusgasd...
Köszi!
És az milyen megoldás ha leszedem az egyik oldaláról a házat?
(jobban szellőzik vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!