MBS kérdése:
Milyen digitális fényképezőgépet vegyek? Több ajánlatot várnék. Várnék kompaktra is külön és Bridge-re is! Az árkategória olyan 50 ezer körül van (+-) várom a válaszokat, lehetőleg többet is!
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 22:18
11/11 A kérdező kommentje:
Üdv! Egyáltalán nem neked szólt, hogy olyan írjon aki ért is. Ezt csak azért írtam, mert sokan komolytalanok itt és csak szórakozni jönnek fel rendes válaszadás helyett, ezért írtam, hogy olyan írjon aki jelenleg is tisztában van a választékkal, kínálattal árakkal... nem kell egyből megsértődni, nem sértésnek szántam. De azért igazán írhatnátok pár modellt végre :)
2013. márc. 2. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!