Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik fényképezőt vegyem?...

Tibike84 kérdése:

Melyik fényképezőt vegyem? Két gép vásárlása közt vívódok. Az egyik az egy fuji finepix s5600, a másik egy fuji finepix s2950. valaki hozzáértő adjon tanácsot légyszi!?

Figyelt kérdés

2013. febr. 26. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. febr. 26. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:

De ugye nincs harag, hogy (ezt is) jeleztem a moderátorok felé.

"Gyanús, hogy a kérdező megkérdezte korábban már ugyanezt" - szerintem ez pont az ilyen kérdésekre vonatkozik.

2013. febr. 26. 22:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Semmi baj.Én most regisztráltam csak emiatt a dolog miatt,és azt gondoltam hogy egyszerűbb ha én kérdezem meg, és nem a kedves kolegát használom postásnak.A dolog sürgőss és bízom benne hogy kapok konkrét választ is.A készülékek adatlapja is nagy segítség,de azt én is megtaláltam korábban,de az nem mindíg valós dolgokat állít.Emiatt lennék kíváncsi egy hozzáértő véleményére.Előre is köszönöm.
2013. febr. 26. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Így már érthető.

Mielőtt az emgber feltenne egy kérdést, praktikus a keresőben rákeresni a kulcsszavakra. Lehet hogy mire az ember elolvassa az összes témát, amit a kereső talált, már fel sem kell tennie a kérdést.

2013. febr. 27. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!