Nikon D3200 + 18-105 mm vr objektív, milyen messzíről, milyen makró képeket készít?
nem hangzik hülyén, mindennek ára van ... a kompakt gép makró képét ne hasonlítsd pl ehhez ... a kompakt tele van kompromisszummal
érzékelő mérete
objektív lencsék minősége
igen ezt tudom...eddig kompakttal fotózgattam 4 év vágyakozás után váltok, a kompaktban leginkább az autófókusz idegesített (nagyon nehezen mérte be amit én szerettem volna) és az exponálási ideje...sose azt fotózta le amit szerttem volna maximum teljesen állókép esetén...
Viszont rengeteg makrofotót készítettem vele....és örültem volna ha az új gép ezt tudja :/
-közgyűrű nélkül?
-automatán élesre is áll, vagy manuálisan állítottad?
-a kép a legnagyobb felbontásban és eredeti méretre nagyítva a monitoron valóban teljesen éles?
akkor jó :)
Tudom már hallott topic, de ha valaki erre téved.
Nekem is ilyen kitem van és automatán nem fokuszál 10 cm közelről, de nem is értem ez miért fontos. Egyébként meg ez nem macro objektív azt tegyük hozzá gyorsan :) Imádom ezeket az "ilyen gép, ennyi pénzért" témát.. Pontosan. Ilyen gép ennyi pénzért parádés képet csinál, jó kezekben és az adott témához megfelelő obival! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!