Megéri xboxot venni?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett az xbox. Ugye az ára nem kis pénz ( legalábbis nekem) 70ért van egy jó 250gb os 1konzollal black ops II mellé. Na ugye ehhez még kéne játékot venni, stb...

Most nemtudom spóroljak-e rá, mert attól félek h megfogom unni mint a telefont, és utána már sajnálnám az a több tizezer forintot amit kidobtam rá.

2013. febr. 25. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
70-ért megéri.Én 63-ért vettem 2 karral nfs shift-el.Black ops 2 meg elég új és jó játék.
2013. febr. 25. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 25 ért vettem egy karral, és még egy 10 esért vettem egy 120gb hdd -t.
2013. ápr. 6. 13:24
 3/5 Millenium Falcon válasza:
Én is mostanság gondolkoztam, hogy veszek, de aztán rájöttem, hogy most már hülyeség. November környékén kijön az új XBox... és nem csak, hogy el fog értéktelenedni a régi, még az is fog zavarni hogy milyen gagyi lesz az újhoz képest.
2013. ápr. 6. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha meg is jelenik az új Xbox eleinte kevés játék lesz rá és ki tudja,hogy az első szériának milyen hibái lesznek,sőt rebesgetik hogy állandó internet kapcsolat kell majd hozzá.

Nyugodtan vegyél Xbox360 Slim 250GB-at nagyon sok jó játék van hozzá és az új Xbox megjelenése után is 1-2 évig támogatott lesz(azért ne felejtsük kb:70millió embernek van Xbox360-as konzolja)szerintem megéri Xbox360-at venni.Azt pedig nem hinném hogy a nextgen megjelenésével drasztikusan csökkenne a Xbox360 ára max 5-8%-al ahhoz hogy jobban lemenjen előbb a nextgen Xbox-nak el kell terjednie.

Itt most jó áron megkapod,és marad pénzed játékra is.

[link]

2013. ápr. 6. 15:57
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! hát majd még meglátom ha meg lesz rá a pénz nagy valószinüséggel veszek egyet
2013. ápr. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!