Xbox fiók és Microsoft fiók összehozása, de hogyan?
Van egy XBOX 360-am, ami már régóta megvan, és regisztráltam egy xbox fiókot egy hotmail-es címmel!
Pár hónapja Windows 8-at használok, amihez szintén kellett egy email címet megadni, ez pedig a gmail-os címem lett. Ezt automatikusan microsoft fiókká tette, és rendelt hozzá egy xbox live-ot is.
Ha már Windows 8-am van és annak része a Smartglass alkalmazás, amivel az egy hálózatban lévő xboxommal tudnék kapcsolatot teremteni, gondoltam megteszem. De nem megy, mert nem találja az XBOX-ot lévén más a fiók. Próbáltam módosítani a konzolon a régi hotmailes címemet, de nem engedi, mert a gmail-os címem már egy xbox live profilhoz tartozik. Így törölnöm kéne valamelyiket, de hogyan????
A konzolost nem akarom törölni, mert azon vannak az adatok, a windows-os meg azért nem törölhető, mert ahhoz tartozik a windows fiókom. Valahogyan azt kellene megoldanom, hogy hogyan törölhetném a microsoft fiókon belül az xbox live hozzáférést, viszont erre nem találtam megoldást a google-on! Lehet én vagyok csak a béna, vagy elkerülte a figyelmemet valami, de ez azért nagyon durva, hogy 2013-ban egy egyszerűnek dolog ennyi fejfájást tud okozni. Valaki esetleg tudja a megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!