Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A laptopom nem kapcsólodik be...

A laptopom nem kapcsólodik be full fehér minden amikor kinyítom teendő?

Figyelt kérdés

A laptopom nem kapcsólodik be full fehér minden amikor kinyítom teendő? Imserősöm sikeresen leöntötte borral, azonnal áramtalanítottunk kikapcsoltunk mindent kifújtuk, kitísztitottuk, s most meg besem kapcsol amikor kinyítom akkor minden fehér sőt még vlamikor nem is jelenik meg kép?

Mi ment tönkre? Ugye nem ment körbe az egész áramkörön.

Alaplap kijelző billentyűzet csere? Írjatok nagyon fontos!

2013. febr. 24. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A hibalehetőségek tárháza elég nagy..

Sok minden tönkremehetett... Szerviz.

Alaplap+billentyű+kijelző csere biztos hoz eredményt.

2013. febr. 24. 14:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Garancia ez esetben él ?
2013. febr. 24. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha te lennél a gyártó, szó nélkül kicserélnéd azt a laptopot, amit valaki megáztatott? Vagy azt mondanád neki: kismókus, így jártál, máskor jobban figyelj.
2013. febr. 24. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Garancia rendeltetés szerinti használat során bekövetkező hibákról "szól"..

Én (mint forgalmazó), ha nem találom nyomát a rendellenes használatnak (ami "tárgyi" bizonyíték), kénytelen vagyok garanciában helytállni, még akkor is, ha tudom, hogy rendellenes volt a használat, de nem tudom bizonyítani.

2013. febr. 24. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!