Leöntöttem a laptopomat borral mi a teendő?

Figyelt kérdés

Leöntöttem a laptopomat borral, kifújattam hajszárítóval eleinte működött, betudtam kapcsolni csak 6-7 billentyűzet gomb nem működött. Most ott tartok hogy be sem tudom kapcsolni sőt a képernyő is teljesen fehér ( KI SEM TUDOM KAPCSOLNI ). A laptopomon van 2 év garancia.

A szerviz megcsinálja a laptopomat ha van még 1 év garanciám?

Illetve mennyibe fog kerülni, ha a billentyűzet és a kijelző elromlott?

Segítsetek nagyon fontos.

2013. febr. 23. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát barátom a garancia csak akkor érvényes ha nem a te hülyeséged miatt romlik el a laptop hanem a cég hibája miatt. Mivel te lelocsoltad borral így te voltál a béna és neked kell fizetned a javítását.

Ha már be sem kapcsol akkor valószínű hogy odament folyadék ahová nem kellett volna így az is lehet hogy az egész alaplapot kidobhatod a francba.

Vidd el a boltba ahol vetted mond el hogy mit csináltál, aztán átnézik és ha nem túl horror a javítása akkor javíttasd meg. Ha nagyon horror áron javítják meg akkor jobban jársz ha veszel egy másikat valami használtat olcsóért.

2013. febr. 23. 22:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Ki sem tudom kapcsolni, fehér minden kivettem az aksit ugyanúgy fehér. Mit csináljak ? Csak alaplap baszódott el, vagy a kijelző is ? Mennyibe kerülnek kb?
2013. febr. 23. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szokj le a piálásról! :)
2013. febr. 24. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!