Melyik xbox 360-at érdemes megvenni?
Nos, bevallom 0 ismeretségem van az xbox 360-nal, de több barátom elmondása szerint jobb mint a ps3, vagy a ps2 és több, meg jobb játékok vannak rá.
olvasgattam néhány helyen, hogy ha vennék is, akkor két féle csomagból tudok választani ami a
1. Slim Arcade pakk
2. Slim Elite pakk
Ha valamelyiket meg is venném, melyiket érdemesebb? persze csak karácsonyi ajándék lenne, mert anyámék meglátták mennyire került és huh....
A másik kérdésem az lenne, hogy: Tegyük fel már meglenne, akkor minden olyan szükséges dolog, merev lemez, konzol stb lenne hozzá, amivel már játszani is tudnék? mert olvastam, más helyeken, hogy valamit frissíteni kell meg stb, de akkor ügye magyar?
ui:
Vagy érdemesebb lenne használtat venni amit hírdetnek mások?
Na kezdjük:
Acrade és az elite csak a tartozékokban változik, most nem nézek utána, de pl. az elit -hez adnak 250 gb HDD -t, fejlhhalgató kis kutyát nagy macskát, addig az arcad -hoz nem. De ezek a tartozékok külön is kaphatók. HDD ajánlot, mert ugyan tudja lemezről is olvasni a játékot, de a betöltési sebesség sokkal de sokkal hosszabb, és egy maghajtó kb. 5000 órát képes olvasni.
Az, hogy melyiket érdemesebb döntsd el te.
Igen ha megvan a konzol, tudsz egyből játszani is, persze, ha van hozzá játékod. Ha nem elég friss a dash (az xbox "operációs rendszere"), akkor a játék az indításnál szól, és ha rámész a "yes" -re, egyből frissíti is magát. A "yes" -ből kitalálhattad, hogy az UI (user interface, felhasználó felület), nem magyar. Egyébként, ha adsz a gépnek internetet, akkor egyből szól hogy van e új frissítés, és 1 perc alatt letölti és telepíti is. Amennyiben adsz a kicsikének internetet is, és úgy indítasz el egy játékot, ő felfog ajánlani egy javítást a játékhoz, pesrze ha van. Ez is csak egy yes el telepíthető.
Ha igyné akarsz játszani akkor gondban leszel, mert a slim xboxok flasheléle drága, mert 2011.08 előtti gyártású akkor "fúrni", ha pedig utáni akkor "alkatrész" kell bele. + még jön az is, hogy csak a "drága" verbatim lemezre lehet a játékokat írni, és csak különleges íróval, ún. burner max patchelt íróval. Ennek az ára olyan 7-12k között mozog. Így ez nem is éri meg. Itt jön szóba az RGH, ami drágább mint a flash (olyan 10-15k között), de ezt csak egyetlen egyszer kell megicsnálni. Nem kell lemezekkel, íróval stb. -vel szenvedni, egyszerűen gépről rámásolod a játékot egy HDD -re vagy pendrivre és játszhatsz. És míg flash esetében fennáll a veszélye annak, hogy egy dash frissítés után újra kell flashelni, rgh -nál nem. Sőt, ha rghz -va van, még az UI is magyar nyelvű lehet.
Ha én most vennék xboxot, 100% hogy hardverapro -ról, és olyat, amin már előre RGH van.
Csak a tolvaj cigányok okosítják az konzoljaikat!
Egy normális ember elmegy megveszi a játékot ezzel tisztelegve a készítők előtt,akik hidd el megérdemlik a dicséretet!
Akár hogy frissíted nem lesz magyar!Azt pedig szégyennek tartom ha a mostani 10-egynéhány évesek nem tanulnak legalább egy idegen nyelvet az én korosztályom választhatott az egyetlen Orosz közül ami akkoriban volt.Mégis ráfeküdtem az Angol nyelvre a játékok miatt 3 éve és nem bántam meg.Neked sem késő tanulgasd az Angol-t mert a játékok 98% úgy is Angol nyelven van!!!
Köszönöm a válaszokat!
Félre értés ne essék második válaszoló, tudok angolul, csak mivel nem igen volt dolgom xbox 360-nal ezért megkérdeztem, hogy magyar, vagy sem. :)
A másolt cd-ket azért kérdeztem, mert egyik ismerősöm azt mondta, ha majd lesz xbox-om akkor kölcsön add párat, de azok persze másoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!