Overmax -OV-HomeSpot - ja ha van valakinek kérem írja meg róla a véleményét hogy érdemes e megvenni? Köszönöm.
Jó kis termék, itt találsz róla részletes tesztet:
Magyar nyelvű menü nincs!
Az alkalmazások alapból csak angolul települnek!
Az alsó értesítési sor eltüntethetetlen, root jog nincs!
Egyedi kezelőfelület a végletekig lebutítva: video, kép, hang...
Lassú, melegszik, gyenge a wifi-je, ráadásul a tudásához képest drága, távirányítója jó, de k. bonyolult. Kérdésedre a válasz: Nem éri meg megvenni, max. 8-9 ezret adnék érte!
2. hozzászólónak:
Magyarul is telepíthetők az alkalmazások, magyar nyelv lesz az upgrade-ben.
Ugyan már én is tulajdonosa vagyok egy ilyen gagyi hulladéknak, ne hasonlítgassuk már az LG termékeihez, ki az az Overmax????
Lassú melegszik és állandóan összeomlanak az alkalmazások, még, hogy használható? Én folyamatosan kérdezgetem a magyarországi forgalmazót de választ még egyáltalán nem kaptam, hogy mikor lesz egyáltalán magyar nyelvű kezelőfelület, továbbra is angol nyelven települnek az alkalmazások, már amelyik összeomlás nélkül futni képes. Senkinek nem ajánlom, hegy egy ilyen termékkel szívjon! Akinek pedig pozitív tapasztalata van az írja le nyugodtan, ahelyett hogy a véleményemet szidja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!