Playthegame kérdése:
Mi lehet a baja a laptopomnak? SÜRGŐS! (lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy még régen olyan fél éve már nem tudom mit társítottam egy játékot hogy induljon el úgy hogy egy rar fájlt társítottam .exe fájlal egy másik játék exe fájljával nem tudom már hogyan. És ami az asztalon van a start menüpontban van mindent arra a fájlra amit társított át,ami az asztalon van kint ikon és nem egy mappában az mindig azt a játékot akarta kiadni utána meg próbáltam kitörölni azt a játékot ki is törölte meg minden de utána ha rámentem valamire az asztalra akkor azt írja hogy a fájl nem található és hogy társítsam be fájlt amit kitöröltem fogalmam sincs hogy mi lehet a baja kérek mindenkit hogy ha valamit tudtok erről akkor írjátok meg alul vagy PM be is jó windows 7 es oprendszer van a laptopomon egy TOSHIBA márkájú laptop. Kérek mindenkit nagyon sürgős lenne mert használni szeretném tanulásra a latopot és úgy tudom most csak hogy saját gépbe lépek be és ott keresgetem a telepítő mappából tudom megnyitni az internettől elkezdve mindent.2013. febr. 15. 19:03
2/3 A kérdező kommentje:
Dehát csak meglehet valahogyan csinálni nem akarom újra tenni mert rajtvan minden cuccom és nincsen akkor USB vagy vinyó hogy rátegyem a cuccokat nem lassú meg fut rendesen csak be kell lépkedni mindenhova.
2013. febr. 15. 19:38
3/3 anonim válasza:
Esetleg egy rendszer-visszaállítással próbálkoznék. Kiválasztasz egy korábbi időpontot, amikor még működött minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!