Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok lejátszani 3D-s...

Hogyan tudok lejátszani 3D-s filmet? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Adott egy 3D-s Samsung TV, Bluray 3D lejátszóval. Letöltöttem egy Bluray 3D-s filmet. Pendrive-val szeretném lejátszani a 3D-s tévémen, 16 gb-os a pendrive. Hogy bírnám megoldani? Teljesen kezdő vagyok, ne nézzetek hülyének...

2013. febr. 9. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem rakd be a pendrive-ot és majd észreveszi hogy benne van és inditsd el a filmet.Még nem próbáltam. :D
2013. febr. 9. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát igen ahogy az első mondja. Bedugod a pendrive-ot a TV-be vagy a lejátszóba (szerintem jobb ha a lejátszóba, stabilabban játszanak le!). Aztán felismeri, te kiválasztod a film fájl-t. Ha Side by Side 3D a film (egymás mellett van a két szemnek szánt kép) akkor a TV-vel kiválasztod azt a 3D gomb lenyomásával. A TV összerakja és mehet is a mozizás.
2013. febr. 9. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!