Hogyan tudom bekötni a másik 2 hangfalat az erösítőmre?
Az erösítőm Pioneer VSX 520k
És ezek vannak most.
NA szóval van (monitortól kifele)
2x kicsi 30W
2x SAL subwofer sbx 2530 150W + 1középsugárzó(3utas videoton hangfal)
2x SAL Pa 225 Paszív 200W
Ebből most úgy van bekötve hogy Ball oldal:1x200W és 1x30W
Jobb oldal ugyan ez.Na és a másik kettő 250W-osat is ugyan így szeretném.AZAZ Ball 1x30W + 1x 150W + 1x200W és JOBB oldalt is ugyanez.Ha nagyon nem érthető akkor ha lehet írjatok Privátba ha nagyon muszály.
Fel kell tenni expressz-re, vaterára, apródra, stb.
Ajánlani nem merek, mert nincs akkora tapasztalatom. A prohardver ide vágó topic-jait ajánlom. A használt cuccokat érdemes meghallgatni és úgy megvenni.
Én egy Denon 2106-ot vettem 40 ezer ft-ért (listaára anno 600euro felett volt). Elmentem, meghallgatta és elhoztam. Ennek pl 450W-os tápja van (a tiednek 240W), szóval van benne szufla, de nem csak ez a lényeg, baromi jó hangja van ennyi pénzért. Sztereóban még olcsóbban lehet kifogni jó erősítőt.
A 2106 egy Mission m34i-t hajt bi-ampolva, tehát 4 erősítő csatorna van rákötve. Nagyon elégedett vagyok a hangjával, nem high end, de már hangszeres, énekes zenét is jó hallgatni a cuccon. És bőven van tartalék, 20nm-es szobában van, de nem futja ki magát. Szóval nem kell sok száz w (főleg, ha az kamu W). Mekkora a te szobád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!