Hogyan tudom bekötni a másik 2 hangfalat az erösítőmre?
Az erösítőm Pioneer VSX 520k
És ezek vannak most.
NA szóval van (monitortól kifele)
2x kicsi 30W
2x SAL subwofer sbx 2530 150W + 1középsugárzó(3utas videoton hangfal)
2x SAL Pa 225 Paszív 200W
Ebből most úgy van bekötve hogy Ball oldal:1x200W és 1x30W
Jobb oldal ugyan ez.Na és a másik kettő 250W-osat is ugyan így szeretném.AZAZ Ball 1x30W + 1x 150W + 1x200W és JOBB oldalt is ugyanez.Ha nagyon nem érthető akkor ha lehet írjatok Privátba ha nagyon muszály.
Ezt én is tudom
"Azt se felejtsd el, hogy nem úgy van ,hogy minél több hangfal annál hangosabb"
Én nekem azért van eggyi mert a kinézet is fontos nagyon.És ha sok van az is dob.
Kinézet? Ezek jól néznek ki? :) Körberakod magad, mint valami karácsonyfát. :D Így semmi színpadkép nincs, össze vissza jönnek minden honnan a hangok, különböző típusú, hangú teljesítményű hangszórók random módon bekötve. Sztereóhoz 2 hangszóró kell. Se több, se kevesebb.Ha kevés a mély, melléteszel egy aktív sub-ot. Viszont gy rendes hangcucc drága. És nem SAL.
Egy két szép hangfal:
Igen igazad van.Most az én szobám 5x5-ös és per pillanat így van elhelyez.Bocsi de nem tudtam nagyobb képet mert vannak szekrények mögöttem meg AUTO ZOOM.Te szived szerint mit vennél ide a tökéletes hangzásért?
KÉP:
Mert nem panaszkodhatok így is rettentően szól csak azért még is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!