Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudom bekötni a másik...

Hogyan tudom bekötni a másik 2 hangfalat az erösítőmre?

Figyelt kérdés

Az erösítőm Pioneer VSX 520k

[link]

És ezek vannak most.

[link]

[link]

[link]

[link]

NA szóval van (monitortól kifele)

2x kicsi 30W

2x SAL subwofer sbx 2530 150W + 1középsugárzó(3utas videoton hangfal)

2x SAL Pa 225 Paszív 200W

Ebből most úgy van bekötve hogy Ball oldal:1x200W és 1x30W

Jobb oldal ugyan ez.Na és a másik kettő 250W-osat is ugyan így szeretném.AZAZ Ball 1x30W + 1x 150W + 1x200W és JOBB oldalt is ugyanez.Ha nagyon nem érthető akkor ha lehet írjatok Privátba ha nagyon muszály.

2013. febr. 15. 16:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Itt keresgélj ha használt is jó : [link]
2013. febr. 15. 19:16
 12/38 A kérdező kommentje:

Ezt én is tudom

"Azt se felejtsd el, hogy nem úgy van ,hogy minél több hangfal annál hangosabb"

Én nekem azért van eggyi mert a kinézet is fontos nagyon.És ha sok van az is dob.

2013. febr. 15. 19:16
 13/38 Osynho ***** válasza:

Kinézet? Ezek jól néznek ki? :) Körberakod magad, mint valami karácsonyfát. :D Így semmi színpadkép nincs, össze vissza jönnek minden honnan a hangok, különböző típusú, hangú teljesítményű hangszórók random módon bekötve. Sztereóhoz 2 hangszóró kell. Se több, se kevesebb.Ha kevés a mély, melléteszel egy aktív sub-ot. Viszont gy rendes hangcucc drága. És nem SAL.

Egy két szép hangfal:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 15. 21:03
 14/38 A kérdező kommentje:
Erről beszélek.Jól néznek ki csak az a bajuk hogy én azt szeretem hogy ha a hangfalba lévő hangszóró ki is tölti a hangdoboz elejét éppen hogy maradjon felül,oldalt,lent hely.De ezek tényleg szépek.
2013. febr. 16. 11:26
 15/38 Osynho ***** válasza:
Nem véletlenül nem tölti ki az elejét a hangszóró. :) Ennek akusztikai okai vannak. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy hány literes és milyen formájú a láda! Sőt a reflex cső átmérője és hossza is nagyban befolyásolja a hangot.
2013. febr. 16. 11:36
 16/38 A kérdező kommentje:

Igen igazad van.Most az én szobám 5x5-ös és per pillanat így van elhelyez.Bocsi de nem tudtam nagyobb képet mert vannak szekrények mögöttem meg AUTO ZOOM.Te szived szerint mit vennél ide a tökéletes hangzásért?

KÉP:

[link]

Mert nem panaszkodhatok így is rettentően szól csak azért még is.

2013. febr. 16. 13:32
 17/38 Osynho ***** válasza:
Ez a kép a kérdésben is szerepel. Egyébként nem túl előnyös az elhelyezés, főleg egy 25nm-es szobában. Távolabb kellene tenni őket és nem egymással szemben. De 2-nél több hangszóró eleve elrontja a színpadképet.
2013. febr. 16. 13:45
 18/38 A kérdező kommentje:
De ha oldalanként 3-3 adja a sztereót akkor miért rontja el.Ha sztereóhoz 2db kell az oké természetesen de ha PL: a jobb oldalra 1db helyett 3db adja ugyan art akkor most miért nem mind1?
2013. febr. 16. 18:01
 19/38 Osynho ***** válasza:
Mert több helyről jön a hang és össze vissza kavar mindent. A magasaknak az irányultsága nagyon magas. Pontosan hallod, honnan szól, a mélyeknél (bizonyos frekvencia alatt) enm számít, az emberi fül nem képes meghatározni az irányát. Nálad tovább rontja a helyzetet, hogy a 3 hangfal teljesen más. Máshogy szólnak, más a karakterisztikájuk, más teljesítményűek, stb stb.
2013. febr. 16. 18:33
 20/38 A kérdező kommentje:
Mondjuk erre én is gondolhattam volna.És a te belátásod szerint mi lenne a megoldás.Ha azt mondom hogy Meghagyom a kér nagy SAL-t?
2013. febr. 16. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!