2400 w mélynyomó,1600w erősítő megvan, mi kell még?
Gyári tigrámba 35-ös az aksi! A rádió gyári! A hangfal gyári!
Mi kellene még a minőségi zenehallgatáshoz?
2 ohmos az erősítőm. A készletem (pénzem) :) kezd kimerülőben lenni! A kábelezésre+ szakemberre félre tettem egy 20-ast ! Az eddigi cuccok ára 120.000 volt! Mi lenne fontos még a kocsiba? Gondolom 2 50w/200 wattos hangszóró elég lenne nem? Még valami?
20-25 ezrem van még rá!
Ui: a gyári rádióra ezt rá lehet kötni?
Köszi!
P=U*I P-t tudjuk, 1600W :) U-t is, aksi 12V-os....
1600=12*I
I=1600/12=133.3A
Ennyit áramot fog felvenni ha az adatok megfelelőek, és ebben nem volt benne a +200W..
Tűzoltókészüléket vegyél még mindenképpen :)
És ha megvan a mondjuk 45 os aksi, akkor hogyan tovább?
Miért mondod, hogy nem csak össze kell vállogatni? Nem jó az eddigi szettem? Mi az amin kell még változtatnom? Ha veszek egy nagyobb aksit meg 2 hangszórót, akkor tulajdonképpen megvan mindenem?
Köszönöm a segítségeteket!
Megy a zöld kéz!
szerintem hagy meg a gyári akksit, vegyél egy másik 30-40 ah körüli kis akksit, aminek baromi nagy az indító árama, párhuzamba lehúzod a gyáriról, berakod a csomiba, és a hifit arról üzemelteted
az általad leírt cucc teljesítményét oszd el 4-el, és megkapod a valós számokat, ekkor már pót akksi se biztos, hogy kell :)
ink vegyél egy normális fejegységet a maradék pénzből, meg jóféle kábeleket az erősítő/akksi közé, többi egy ilyen rendszernél mindegy milyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!